The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γιάννης Μιχ. Μαρίνος: Κρίνει το δήμαρχο με πικρές αλήθειες

Ο Καλύμνιος έμπορος κύριος Γιάννης Μιχ. Μαρίνος (Κάβα Ποτών στην κεντρική πλατεία) δημοσίευσε στο FACE BOOK ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο προτροπής προς τον κύριο δήμαρχο προσωπικά.

Αποδέκτης του κειμένου αυτού είναι και η ΑΡΓΩ ως διαδικτυακός «φίλος» και το κρίνουμε πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο, γιατί ο κύριος Μαρίνος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για παραταξιακή μεροληψία. Μιλάει αντικειμενικά και ψύχραιμα, αξιολογεί με ευθυκρισία τα πολιτικά μας πράγματα και δεν κινείται από  διάθεση αντιπολιτευτική. Είναι ένας Καλύμνιος που βλέπει το νησί του να έχει βαλτώσει και καθημερινά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, και αντιδρά. Είναι ένα κείμενο που σηματοδοτεί νέους τρόπους αντίδρασης της κοινωνίας των πολιτών και παρέμβασης στα πολιτικά πράγματα. Για να μη λένε οι πολιτικοί ότι θα κριθούν στο τέλος της 4ετίας τους.

Δημοσιεύουμε αυτό το κείμενο με την ελπίδα ότι ο λόγος του θα βοηθήσει τη δημ. Αρχή να αλλάξει «όπλα» πολιτικής. Να αφήσει το πολεμικό δόρυ και να πιάσει το γεωργικό  άροτρο. Να εγκαταλείψει τη λύση των πολέμων και να μπει στην παραγωγή πολιτικής και στην προώθηση έργων ανάπτυξης.  Προπάντων, να σταματήσουν  οι ύβρεις και οι  ξενέρωτες εξυπνάδες από τηλεοράσεως, οι ειρωνείες,  οι καταγ(γ)ελίες για τη μόρφωση(!) του ενός και του άλλου, οι απειλές για αποκαλύψεις από τον καιρό της ιταλοκρατίας(!) και του «Πετροπολέμου» το 1935(!) και τόσα άλλα φρικτά και απαίσια.   Να επανέλθουμε στον πολιτισμό.

***

ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΙΤ...

ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.

ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ,  ΕΦΟΡΙΑ , ΕΛΑΦΡΑΔΑ  ΣΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ,

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ,  ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ  ΕΝ ΟΨΗ ΝΕΑΣ

ΣΑΙΖΟΝ κ.λ.π ,

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΗ ....  ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ , ΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ?

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΞΕΙ , ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΕΙ ,

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ .. .

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ , ΑΔΙΚΟ , ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΗΣΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ , ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ , ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ , ΑΛΛΑΞΤΕ  ΥΦΟΣ , ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΑ .

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ , ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΞΕΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ..

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...

ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΗ "ΠΑΙΝΕΜΕΝΗ " ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΙΑ...ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Διαβάζοντας την κριτική που ασκείται στον κύριο Δήμαρχο και γιά τις ευθύνες που του αποδίδονται γιά την υποτιθέμενη ολιγωρία σε διαχρονικά προβλήματα της Καλύμνου ας μου επιτραπεί το ακόλουθο σχόλιο..- Είναι απίστευτος ο στρουθοκαλισμός όλων όσων εμπλέκονται στα πολιτικά δρώμενα της Καλύμνου συμπεριλαμβανομένης βέβαια της δημοτικής αρχής. Θα ήλπιζε κανείς πως με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, γιά τα οποία σε μέγιστο βαθμό ευθύνεται ο τρόπος με τον οποίο διαχρονικά ασκείται η τοπική αυτοδιοίκηση τις τελευταίες δεκαετίες, θα προέκυπτε ένας καινούργιος πολιτικός λόγος και πολιτισμός. Αυτό όχι μόνον δεν συμβαίνει αλλά τουναντίων καλλιεργείται η διχόνοια καί ο αποπροσανατολισμός της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που αναφέρει ο κύριος Μαρίνος στην ανάρτησή του στο Facebook. Η Κάλυμνος έχει σαν την υπόλοιπη Ελλάδα άμεση ανάγκη ενός διαφορετικού πολιτικού προσανατολισμού σαν αυτόν της Δημιουργίας Ξανά.
    http://www.dimiourgiaxana.gr

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΆΧΟΥΖΟΣ δημοσιεύθηκε από ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΆΧΟΥΖΟΣ

    ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΑΠΗΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΟΦΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΜΑ . ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ!!! ΠΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ - ΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ !!!! - ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΩΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΔΕΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΣΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΑΤΟΜΑ ΑΒΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΤΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!
    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΦΡΕΝΗΡΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ Ή ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ δημοσιεύθηκε από ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ

    Παραταξιακή μεροληψία είναι η ανάδειξη υποσχέσεων του Δημάρχου που ΠΟΤΕ δεν έγιναν πράξη;
    Παραταξιακή μεροληψία είναι η αποκάλυψη σφαλμάτων της δημοτικής αρχής που έχουν ολέθρια αποτελέσματα για το νησί;
    Παραταξιακή μεροληψία είναι η υπενθύμιση τών προβλημάτων της υποδομής και η μη επίλυση τους;
    Παραταξιακή μεροληψία είναι τα σχόλια αναγνωστών ότι το ήθος και ύφος τών αρχόντων προκαλούν τον απλό πολίτη και την νοημοσύνη του;
    Εύστοχο και ενδιαφέρον το κείμενο του καλού φίλου Γιάννη, πού δείχνει τις ανησυχίες όλων μας για το μέλλον της πατρίδας μας.
    Σακελλάρη, όλοι οι επώνυμοι σχολιαστές στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ έχουν διατηρήσει ένα καλό και πολιτισμένο τρόπο επικοινωνίας και το κοινό σημείο όλων είναι η ανησυχία για τα προβλήματα της κοινωνίας μας και όχι ο "πολιτικός στιγματισμός".
    Έχω άποψη σε ποιόν θα εμπιστευόμουν τα κλειδιά για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας, αυτό δεν μου απαγορεύει να είμαι αντικειμενικός στην κρίση μου για τα τεκταινόμενα στην Κάλυμνο μας..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos