Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Κα ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΨΑΡΟΜΠΑ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΡΗΜΑ ΤΗΣ Κας ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤV OMOΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΤΑΥΡΟ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΑΝΕΣΥΡΕ ‘’ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ‘’ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ’’, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΑΛΑΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ‘’ΣΚΑΝΔΑΛΑ’’ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ – ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ.

ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΝ Κα ΨΑΡΟΜΠΑ ΤΟ ’’ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ’’ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΨΥΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Κας ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ’’ ΧΩΡΑΦΙΑ’’ ΤΗΣ.

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΤΣΑ-ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

(σ.σ. 8.9.13)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version