Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από την ΑΡΓΩ Α.Ε. απάντηση στις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Κύριο

 

ΠΡΟΣ: M.M.E.
Κάλυμνος 16-01-13
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΓΩ Α.Ε.
Στα 80 χρόνια παρουσίας της εταιρείας μας ΑΡΓΩ Α.Ε. στην Κάλυμνο, μόνη μέριμνα μας ήταν η απρόσκοπτη τροφοδοσία των ακριτικών νησιών μας με τα καλλίτερα προϊόντα στις καλλίτερες τιμές στα πλαίσια των νόμων και του υγιούς ανταγωνισμού, η σωστή διαχείριση ώστε να διασφαλίζεται η παροχή εργασίας σε 70 εργαζόμενους οικογενειάρχες και τα συνακόλουθα της δράσης της οικονομικά οφέλη στο νησί μας, η συνεισφορά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες από την οικογένεια των μετόχων της. 
Την επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία μας, διαμορφώσαμε με σκληρή και έντιμη δουλειά, χωρίς να παραβούμε εμείς νόμους και δικαστικές αποφάσεις.
Ξεκίνησε όμως πρόσφατα ένας συστηματικός διασυρμός μας, με αφορμή τα αποτελέσματα της απογραφής στο Δήμο μας από τη Στατιστική Αρχή, επειδή αφ’ ενός δεν ευνοούν, ως φαίνεται, κάποια επιχειρηματικά συμφέροντα, αφ’ ετέρου δε θεωρήθηκαν ως «ευκαιρία» για μικροπολιτικές επιθέσεις στερούμενες παντελώς βασιμότητας και ουσίας.  
Φαίνεται δυστυχώς ότι η απαρέγκλιτη εφαρμογή του νόμου και στο νησί μας ενοχλεί κάποιους.
Στην ενορχηστρωμένη εναντίον μας συκοφαντική επίθεσή τους, επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε άμεσα με αγωγές, ώστε να φανεί ποιός είναι πράγματι με τη νομιμότητα και τη διαφάνεια και το κοινό συμφέρον -γιατί αυτά είναι πατριωτισμός -  και ποιός όχι. Εκεί οι μάσκες θα πέσουν!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.Σ. ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΩ Α.Ε.
 ΠΟΘΗΤΟΣ Α. ΨΑΡΟΜΠΑΣ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version