Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ευκαιρία για το Δήμο: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Leonardo Da Vinci Κύριο

Τον Οκτώβριο 2012 ξεκίνησε η υλοποίηση του διακρατικού προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της Ολοκλήρωσης στο σχεδιασμό και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης του στελεχιακού δυναμικού των Δήμων– Μοχλός για την τοπική ανάπτυξη» (Promotion of Integration in the Planning and Provision of Social Services within Local Authorities through municipal staff vocational training- A Lever for Local Development»), στα πλαίσια του προγράμματος «Δια Βίου Μάθηση», Υποπρόγραμμα «Leonardo Da Vinci», Δράση «Transfer of Innovation». 
Συντονιστής του Έργου είναι η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης καιΑυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και εταίροι: το Πανεπιστήμιο της Reims στη Γαλλία, το Northern Health and Social Care Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Δήμος Alytus στη Λιθουανία, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, τα E-Trikala και ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο. Ε. Σ.) Αμφικτυονία, οι τελευταίοι τρεις φορείς με έδρα την Ελλάδα.
Βασικός στόχος του Έργου είναι η επίτευξη ενός ολοκληρωμένου (integrated) συστήματος λειτουργίας των κοινωνικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.
Στις κύριες δραστηριότητες του Έργου περιλαμβάνονται:
§ Κατάρτιση του προσωπικού των συμμετεχόντων δήμων στις αρχές του συστήματος παροχής  ολοκληρωμένων κοινωνικών υπηρεσιών.
§ Πιλοτική εφαρμογή του συστήματος παροχής ολοκληρωμένων κοινωνικών υπηρεσιών.
§ Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για υπαλλήλους Τοπικών Αρχών από την Ελλάδα και Ευρώπη.
§ Έκδοση Οδηγού Εφαρμογής του συστήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με:
·          
Κα Βαλεντίνα  Μπέλλου, ΕΕΤΑΑ, Υπεύθυνη Έργου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
·          
Κα Αφροδίτη Καμάρα, Ε.Ο.Ε.Σ Αμφικτυονία, Υπεύθυνη Δημοσιότητας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
(δ.τ. 11/1/2013)
Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version