Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αμεση η ανταπόκριση του Δήμου στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Κύριο

Τα κλαδέματα, ο καθαρισμός και γενικότερα ο ευπρεπισμός των εξωτερικών χώρων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς είναι, προφανώς, υποχρέωση του Δήμου, αλλά η άμεση ανταπόκριση ήταν θέμα πολιτικής και υπηρεσιακής αποτελεσματικότητας.

 Το έγγραφο αίτημα  της δ/ντριας του Α΄ Παιδικού Σταθμού, κας. Καλλιόπης Τρικοίλη, ο Δήμος το ικανοποίησε άμεσα. Και η αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας Πρασίνου ήταν έργο του αντιδ/ρχου κ. Παν. Ζωίδη, που είναι υπεύθυνος για την Καθαριότητα και το Πράσινο, αλλά και η εργασία των εργαζόμενων του Δημοτικού Φυτωρίου ήταν υποδειγματική.

Το νεοκλασικό αρχοντικό Χριστοδουλάκειο Ίδρυμα (προορισμένο αποκλειστικά για Παιδικό Σταθμό – όρος της δωρεάς)  πήρε «ανάσα» από τους κλώνους που σκέπαζαν την πρόσοψη και δεν άφηναν τον ήλιο να το φωτίσει και να το ζεστάνει. Επίσης, το συνεργείο του Φυτώριου καθάρισε τον κήπο-παιδική χαρά από τα χόρτα και τα επικίνδυνα κλαδιά των δενδρυλλίων και διακοσμητικών θάμνων και φυτών. Τώρα ο κήπος είναι κατάλληλος για τα παιδιά, αν και ο Δήμος πρέπει να φροντίσει ώστε να εμπλουτιστεί με κατασκευές είτε με δικές του δαπάνες είτε με δωρεές συμπολιτών μας, που αν τους γίνει μια σχετική κρούση δε θα αρνηθούν.   

Με την ευκαιρία αυτή του εξωτερικού καθαρισμού και ευπρεπισμού στον Α΄ Παιδικό Σταθμό, πρέπει να τονίσουμε ότι και το ενδιαφέρον της αντιδημάρχου κας Σεμ. Ψαρομπά για τους παιδικούς σταθμούς είναι ζωηρό και συνεχές. Πάντα πρόθυμη να προσφέρει κάθε διευκόλυνση στις δ/ντριες, ώστε τα παιδιά, αλλά και οι εργαζόμενες, να ζούνε μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης υγειονομικής ασφάλειας, περιποιημένο, φιλικό και χαρούμενο.

 

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eFKORgLhP_c?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/eFKORgLhP_c?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ δημοσιεύθηκε από ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝΤΕΛΗ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version