Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δημ/φος της ΝΕΤ Κ. Αρβανίτης για ΚΕ.Θ.Ε.Α στην Κάλυμνο

Δήμος Καλυμνίων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Κάλυμνος 18/10/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σας καλούμε να μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας, στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι
στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου - 1ος Όροφος)
με θέμα την προοπτική λειτουργίας προγράμματος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, στην Κάλυμνο.

Στην ενημερωτική συνάντηση θα είναι μαζί μας ο γνωστός δημοσιογράφος της Ν Ε Τ Κος. Κώστας Αρβανίτης (σ.σ., φωτο), ο Κος. Γιώργος Γαβριλάκης Κοινωνιολόγος του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη (Κρήτη) και η Κα. Βρέτσου Ακριβή, Ψυχολόγος ΚΕΘΕΑ Αριάδνη (Κρήτη).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας, θεωρούμε ότι πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη και διαφωτιστική ευκαιρία γνώσης, αναζήτησης και προβληματισμού.

Η παρουσία όλων μας, θα βοηθήσει σημαντικά στο ξεκίνημα μιας σοβαρής, αποτελεσματικής και αποδοτικής συνεργασίας.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ

Αναμφίβολα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση του Γραφείου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου. Ο Δήμος έχει εκδηλώσει πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για το πρόβλημα των ναρκωτικών στην Κάλυμνο, που έπαψε πια να είναι απλώς… πρόβλημα, έγινε πραγματική μάστιγα. Άρα, αξίζει να παρευρεθεί κάποιος στη συνάντηση αυτή.

Παρατηρούμε όμως ότι ανακυκλώνεται μια ακατάσχετη φλυαρία για το κακό που μας βρήκε, το τέρας γιγαντώνεται και έχει απονεκρώσει την καλυμνιακή νεολαία, τρέχει ο Δήμος δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω, φασαρία γίνεται, αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ. Το τέρας κυριαρχεί.

Απορία: Μήπως ο ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ είναι «παυσίπονα» (α) για τη συντήρηση του ασθενούς, και (β) για άλλοθι του ενόχου πολιτικού συστήματος που διαχειρίζεται τα προβλήματα οργανώνοντας «κύκλο εργασιών»; Απλή απορία!

Συμπέρασμα: Όσοι παρευρεθούν στη συνάντηση αυτή, να μην ακούνε μόνο, αλλά και να σκέφτονται λίγο πιο πέρα… Η απορία είναι η αρχή της γνώσης.   

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version