Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ –Οκτώβριος 2002

-           -   Στη δημαρχιακή τετραετία που πέρασε πολλοί μικροπολιτικοί  επέδειξαν ωμότητα και πολιτικό κυνισμό βάζοντας στο στόχαστρό τους οικογένειες και νέους ανθρώπους. Απ’ αυτούς άλλοι κορδώνονταν σαν Ταρζάν της πολιτικής και άλλοι  σαν αλαζόνες φασιστο-εξουσιαστές. Σήμερα όλοι εμφανίζονται σαν αγνές παρθένες και παιδιά του λαού.


-          -   Δεν ήταν λίγοι οι νέο-πολιτικοί που νόμισαν ότι τα ταμεία του Δήμου έπρεπε να ήταν στη διάθεσή τους για … το καλό της Καλύμνου. Προσπάθησαν από το παρασκήνιο να στήσουν  «κόλπα»  και  «αρπαχτές»,  άσχετα αν δεν το κατάφεραν. Ο λαός θα τους επιβραβεύσει;


-          -   Ο υποδιοικητής της Αστυνομίας και οι αστυφύλακες όταν βγαίνουν στους δρόμους έχουν ως εύκολους στόχους τις δεσποινίδες, τις κυρίες και τους ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας. Τους καμικάζι και τους νεαρούς με το απλανές-θολό  βλέμα  δεν τους σταματάνε, γιατί είναι ζόρικοι και … επιθετικοί. Αλλά και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ποτέ δεν φόρεσαν κράνος. Αυτά δίνουν αφορμή για δυσμενή σχόλια εις βάρος της Αστυνομίας.


-          -    Στο 1ο Λύκειο Καλύμνου λειτουργεί Κέντρο Τμημάτων Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (ΠΔΣ) για τους μαθητές των λυκείων της Καλύμνου. Διδάσκονται δωρεάν όλα τα μαθήματα από καθηγητές διορισμένους και αδιόριστους, που προσλαμβάνονται από τον Σχεδιαστή του Κέντρου και την Επιτροπή Παρακολούθησης, ενώ για την επιλογή των διδασκόντων καθηγητών λόγο έχουν οι γονείς και οι μαθητές.

                                                                                                                                ΜατάκιΤελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version