Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λήξη των μαθημάτων του Σωμ. Διεθν. Σχέσεων & Πολ. Αντ/γών Κύριο

Με πολύ ωραία εκδήλωση, στην αυλή του Δημ. Σχολ. Πανόρμου, το βράδυ της 20.7.12,  το Σωματείο Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Αθήνας-Καλύμνου, του οποίου ηγείται η κα. Μαρία Θεοδωρίδου, έκλεισε το φετινό πρόγραμμα  μαθημάτων σε φοιτητές από 9 χώρες.

 

 

Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, εκτέλεσαν ένα ποικίλο και ωραίο πρόγραμμα με ποιήματα και τραγούδια από τις χώρες τους. Παράλληλα, τραγούδησαν με επιτυχία ελληνικά ελαφρά τραγούδια υπό τη διεύθυνση του εκπαιδευτή τους κ. Σωτ. Κυπραίου, καθηγητή μουσικής, και χόρεψαν καλυμνιακούς χορούς, τους έμαθαν με τη βοήθεια εκπαιδευτριών του Λυκείου Ελληνίδων-Παραρτήματος Καλύμνου.

Το σωματείο της κας Θεοδωρίδου επιτελεί έργο μεγάλης εθνικής αξίας, επί 19 συναπτά έτη, με τη συστηματική διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και του Ελληνικού Πολιτισμού, σε φιλέλληνες φοιτητές/τριες, ενώ ταυτόχρονα προάγει την πολιτιστική επικοινωνία των λαών αλλά και την προβολή της χώρας μας και της Καλύμνου διεθνώς.   

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version