Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Μασούρι ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής με πιάνο & τσέλο Κύριο

Η Αυστριακή Πρεσβεία τίμησε και φέτος την Κάλυμνο επιλέγοντάς την για την παρουσίαση του Μουσικού Φεστιβάλ Δωδεκανήσου, μαζί με τη Ρόδο και την Κω.

 

Το γαλήνιο και ρομαντικό βράδυ της 18ης Ιουλίου, στην αυλή του Αγ. Ιωάννη στο Μασούρι, οι φίλοι της κλασσικής μουσικής που επέλεξαν ως ψυχαγωγική τους έξοδο τη συναυλία της Αυστριακής Πρεσβείας, είχαν  την σπάνια τύχη, να απολαύσουν, με φυσικό φόντο το μαγικό τοπίο της Τελέντου,  δύο καλλιτέχνιδες παγκόσμιας ακτινοβολίας, την Βουλγάρα Σίβ. Κονσταντίνοβα, στο πιάνο, και την Αυστριακή Κατ. Γκρος, στο τσέλο.

Και μόνο τα βιογραφικά τους (στο φυλλάδιο που διένειμε η υπάλληλος του Δήμου),  στα οποία καταγράφονταν οι σπουδές, τα διεθνή βραβεία και οι μεγάλες εμφανίσεις τους αποτελούν τα καλύτερα διαπιστευτήρια τους. Είναι καλλιτέχνιδες διεθνούς εμβέλειας και καταξίωσης. Αλλά και οι ερμηνείες που προσέφεραν στην Κάλυμνο, πάνω σε έργα των μεγάλων δημιουργών L. Beethoven, K. Schwertsik, Cl. Debussy, C. Franch, χάρισαν φως καλλιτεχνικής γνώσης και καλλιέργεια αισθητικής αντίληψης στο ευάριθμο ακροατήριο τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version