Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Γιάννης Πατέλλης

Γιάννης Πατέλλης

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ. Πατέλλης: Μπαρμπαριά και Τούνεζι

Κατηγορία Blogs

Η Μπαρμπαριά αγκαλιάζει μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της βορειοαφρικανικής ακτής. Ξεκινά από το Μαρόκο και το Γιβραλτάρ και καταλήγει στα αιγυπτιακά παράλια. Τούνεζι είναι η σημερινή Τυνησία ή Τύνιδα, στο κέντρο περίπου της παραπάνω ακτογραμμής.

Αυτές οι ωραίες ξανθές…

Κατηγορία Blogs

Αχ αυτές οι ωραίες ξανθές, ηλιοστάλακτες, ανάερες, δροσερές, σαγηνευτικές, ημέρες του Φλεβάρη, με τα αμυγδαλωτά μάτια και την αναγεννώμενη οσμή του δυόσμου.

 

Γράμματα στον Αϊ-Βασίλη

Κατηγορία Blogs

Πάντα παραμονές εορτών τα ΕΛΤΑ έχουν την τιμητική τους. Ασφαλώς όχι όπως παλαιότερα. Τα SMS και τα email έχουν περιορίσει δραματικά τη διακίνηση των ευχετήριων καρτών. Αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων αλλάζουν και οι συνήθειες. Με το χαρτάκι προτεραιότητας στο χέρι περίμενα να ανάψει στο φωτεινό καντράν το νούμερο που θα με οδηγούσε στη θυρίδα εξυπηρέτησης.

Η γοητεία της καθ’ ημάς Ανατολής

Κατηγορία Blogs

Στα τηλεοπτικά δρώμενα έπομαι. Ομολογώ τα μειωμένα ανακλαστικά μου στην έγκαιρη και διαχρονική ενημερότητα με τα όσα συμβαίνουν στη μικρή οθόνη, το λεγόμενο γυαλί. Το διαπίστωσα πανηγυρικά το καλοκαίρι όταν μέλη της οικογένειας μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, σε περίοδο πολυπόθητων γι’ αυτούς ολιγοήμερων διακοπών, ανάστελλαν κάθε θερινή δραστηριότητα (μπάνιο, βραδινή έξοδο, φίλους) ένα ορισμένο δίωρο του απογεύματος.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version