Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Γιάννης Πατέλλης

Γιάννης Πατέλλης

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανδρισμός και παντελόνια

Κατηγορία Blogs

Τα ρητά, οι παροιμίες, τα σλόγκαν, μακροημερεύουν όταν έχουν διαχρονική επικαιρότητα. Βέβαια σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση. Στην εξαίρεση νομίζω ότι υπάγονται και διάφορες μορφές σλόγκαν με κεντρικό θέμα τη σχέση του ανδρισμού με το παντελόνι. Από μικρός άκουγα συχνά τις φράσεις : «Αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια να αναλάβεις τις ευθύνες σου» ή «Για κοίτα ένα άντρα που φορά παντελόνια και κλαίει τη μοίρα του» ή «Δεν είσαι άντρας εσύ, να βγάλεις τα παντελόνια και να βάλεις φουστάνια» και πάει λέγοντας.

«Ηθική» διά των λέξεων

Κατηγορία Blogs

Ο Αύγουστος των διακοπών και της ανεμελιάς, εκπληρώνοντας τον εκτονωτικό του ρόλο, έφτασε στο τέλος του. Επανερχόμενοι στα ίδια, με τις Κασσάνδρες πρώτη θέση θεωρείο να προβλέπουν καυτό φθινόπωρο στο κοινωνικό μέτωπο, είδαμε ανανεωμένους και φρέσκους στην επικαιρότητα τους εισαγγελείς και τις προανακριτικές επιτροπές. Για να μπούμε στη ρουτίνα με το μαλακό, πριν εισέλθουμε στα δύσκολα που έπονται, κάπου εκεί θέλω να επιστήσω την προσοχή σας.

Ανεξίτηλοι Λεκέδες

Κατηγορία Blogs

Με τη Σοφία και την Ειρήνη, αγαπημένες φίλες, μακροσυγγενείς, βρεθήκαμε Μεγάλη Παρασκευή, βραδιά Επιταφίων, στην πλατεία. Μένοντας μόνιμα στην Αθήνα και οι δυο, στα αραιά συναπαντήματα μας, ανταλλάσσονται πλουσιοπάροχα αγκαλιές, φιλιά, γέλια και δάκρυα. Τα χαρούμενα ξεφωνητά είναι πάντα πρόχειρα στην εκδηλωτική Σοφία.

Σελίδα 6 από 6

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version