Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Γιάννης Πατέλλης

Γιάννης Πατέλλης

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιάννης Θ. Πατέλλης: Μνήμη Σακελλάρη Τάταρη

Κατηγορία Blogs

Ο χρόνος τρέχει. Η αδυσώπητη φορά του συμπαρασύρει προς το τέλος αλληλοδιάδοχες γενιές, φέρνει στο προσκήνιο άλλες, νεότερες. Όμως, ο φυσικός νόμος της φθοράς, αν και αδήριτος, δεν γίνεται εύκολα αποδεκτός. Είναι ανθρώπινο η απώλεια αγαπημένου προσώπου να προκαλεί οδυνηρό κενό. Σπάει ένας κρίκος της αλυσίδας, ξεμένεις.

Από τον Γιάννη Θ. Πατέλλη, Ταξίδι με πλοίο

Κατηγορία Blogs

Χρόνια είχα να το κάνω αυτό. Να ταξιδέψω δηλαδή με πλοίο. Πολλά τα αίτια : Μακρινό παρελθόν τα καθημερινά δρομολόγια με «Κάμειρος» και «Πάτμος» που εξυπηρετούσαν το νησί κάποτε, λειτουργία αεροδρομίου στην Κάλυμνο, ταχύπλοα στην ανταπόκριση με Μαστιχάρι προς αεροδρόμιο Κω, σύγκριση κόστους εισιτηρίων πλοίου και αεροπλάνου, (μια η άλλη). Όλα αυτά μαζί και στο υποσυνείδητο ριζωμένο το σπουδαιότερο: Η εξοικείωση με το γρήγορο και εύκολο.

Η ζαριά για την ΕΡΤ δεν τους βγήκε. Όταν την αποφάσιζαν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν μεγάλα ποσοστά της κοινής γνώμης κατά της, αμαρτωλής, Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης.

Argo Kalymnos

Top Desktop version