Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Απρίλιος 2003

Κατηγορία Blogs
-  Τέσσερις μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές η Κάλυμνος ζει σε εκρηκτικό κλίμα παρανοϊκού μετεκλογικού πυρετού.

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Μάρτιος 2003

Κατηγορία Blogs

 

 
-      
-  Διοικητικό μπάχαλο και βαθιά διάβρωση επικρατεί στο Δήμο. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο προηγούμενο υπαλληλικής ανταρσίας.

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Φεβρουάριος 2003

Κατηγορία Blogs
 
 
-     
   -  Στις  30 Ιανουαρίου 1996 γράφτηκε η τραγική «εποποιία» των Ιμίων και ο Δήμος τελούσε κάθε χρόνο μνημόσυνο για τους τρεις αδικοχαμένους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού : Έκτορα, Παναγιώτη, Χριστόδουλο.

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Ιανουάριος 2003

Κατηγορία Blogs
-     
-  Οι οικονομικές ενισχύσεις του Δήμου προς τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια εξελίσσονται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 25ετίας,  που σύντομα θα εκραγεί σαν βόμβα μεγατόνων. Η Δικαιοσύνη θα ρίξει φως και θα γίνει γνωστό αν  «χάθηκαν» τα 5 εκατ. Δρχ. του Ι. Ν. Καλαμιώτισσας, τι  έγιναν τα 120 εκ.
δρχ., ποιες υπογραφές μπήκανε και τι σφραγίδες κυκλοφόρησαν.
-     
-  Υπήρξαν υπάλληλοι και πολιτικά πρόσωπα που έκαναν 2,5 μήνες να περάσουν απ’ το Δήμο και όμως εισέπραξαν τους μισθούς στο ακέραιο. Πρόσωπα του δημαρχιακού  «κλίματος» . Βέβαια αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά στο Δήμο τώρα μετά τις δημοτικές εκλογές, αλλά είναι παλιά τακτική.
-     
-  Οχλαγωγικές επιθέσεις υπαλλήλων και γιούρια στο δημοτικό κατάστημα, από το φόβο ότι ο Δήμος δεν έχει να δώσει μισθούς και να πληρώσει εμπόρους, μεταφορείς και λοιπούς επιχειρηματίες. Την αρχή έκαναν συμβασιούχοι της ΔΕΥΑΚ, που έφτασαν ένα βήμα πριν τη χειροδικία κατά προσώπων της δημ. Αρχής. Αλλά και οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ  ζούσαν με την αγωνία αν θα πάρουν το μισθό.
-     
-  Εφτά παιδιά από τη μακρινή και δυστυχισμένη Αιθιοπία, ορφανεμένα και ξεριζωμένα αλλά με δύναμη ψυχής, βρήκαν ζεστή και φιλόξενη στέγη στο Ορφανοτροφείο Αρρένων της Ι. Μητροπόλεως Καλύμνου. Ένα ίδρυμα ανθρωπιστικής θαλπωρής, που ανακαίνισε ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος. Τα παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένα από το Ορφανοτροφείο και την Κάλυμνο , τα πηγαίνουν δε και πολύ καλά στα μαθήματα.
                                                                                                                                                                          Ματάκι
     

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version