Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ορκίστηκε βουλευτής ο Γιώργος Κασσάρας

Κατηγορία Βουλευτές

Ο Γιώργος Κασσάρας ορκίστηκε βουλευτής Δωδεκανήσου, τη Δευτέρα 10.1.2011 μαζί με τους άλλους 3 νέους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής. Την ορκωμοσία παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι, συνάδελφοι και συμπατριώτες.

Τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Μιχαήλ Μιχαήλ και μέλη της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Οστρακισμός

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη

Ο οστρακισμος, όπως και η εξορία, ήταν στην αρχαιότητα μέτρα προστασίας της δημοκρατίας από τους πολιτικούς, Ο πολιτικος που, εξαιτίας του κύρους, της δύναμης του κ.α., κρινόταν επικίνδυνος για εγκαθίδρυση τυραννίας, ψηφιζόταν (με όστρακα) για 10ετή απομάκρυνση από την Αθήνα.

Και αν κατηγορούνταν για κατάχρηση ή άλλη βλάβη της Πόλης, η ποινή ήταν εξορία («φυγή») και δήμευση της περιουσίας του.

Οι κουκουλοφόροι

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη

Δεν ειναι κάτι καινούριο στην Κάλυμνο… Παλιό το «άθλημα» αυτό: Κουκουλοφόροι δημοσιογραφούν και πολιτεύονται. Σε ΜΜΕ, σε εφημερίδες και σε ηλεκτρονικές σελίδες, «ξεφορτώνουν» κείμενα ανυπόγραφα, για να χλευάσουν τον ένα και τον άλλο με μπαγιάτικες «καλυμνιακές εξυπνάδες».

Αν ειχαμε δικτατορία (με νόμιμες… ηλεκτρονικές σελίδες), οι κουκουλοφόροι θα το έπαιζαν και «Αντιστασιακοί». Τώρα, σε καθεστώς δημοκρατίας, τι ακριβώς παίζουν…;

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version