Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου, την Κυριακή το απόγευμα της 23/1/11, διοργάνωσε πολύ ωραία εκδήλωση, κατά την οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σωματείου και βράβευσε την κ. Καλλιόπη Ταυλαρίου – Καλογιάννη, σύζυγο του αείμνηστου δημάρχου Αντ. Καλογιάννη, για το φιλανθρωπικό της έργο.

Τα περιορισμένα οικονομικά του Δήμου, από τη μια, και οι κυβερνητικές απαγορεύσεις για προσλήψεις, από την άλλη, υποχρέωσαν τη νέα δημ. Αρχή να εφαρμόσει σχέδιο περιστολής δαπανών στην αποκομιδή των σκουπιδιών.  Ο σχεδιασμός του δημάρχου κ. Διακομιχάλη και του υπεύθυνου της καθαριότητας αντιδημάρχου, του κ. Π. Ζωίδη, φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα με τη μη αποκομιδή σκουπιδιών το Σαββατοκύριακο, για να μην πληρώνει ο Δήμος υπερωρίες υπαλλήλων και ρεπό.
Σήμερα, 21/1/11, στις 8μμ και στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο κρίσιμα δημ. σ/λια με τα παρακάτω θέματα:

Τα Χριστούγεννα τα φέρνουν τα παιδιά

Κατηγορία Εκπαίδευση

Αν θέλεις να νιώσεις πως έρχονται-ήρθαν τα Χριστούγεννα, πρέπει να πας σε σχολική γιορτή με μικρά παιδιά. Γιατί τα Χριστούγεννα τα φέρνουν τα παιδιά – οι μεγάλοι τα χαλάνε… Ο αυθορμητισμός, η χαρά και η αθωότητά τους, δίνουν τα πιο ειλικρινή μηνύματα για ειρήνη και αγάπη.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version