Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το «Μανιάειο» 6ο Δημ. Σχολείο Καλύμνου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου (18.2.11)  για τη διάκριση που κέρδισε με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα Comenius:Το σχολείο μας στα πλαίσια του  προγράμματος  Σωκράτης – Comenius , «The European Cultural Interrailing» έλαβε το «αστέρι» ως σύμβολο μιας επιτυχημένης εμπειρίας. Με το «αστέρι» βραβεύονται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών οι πιο καινοτόμες, δημιουργικές και βιώσιμες συμπράξεις, όσες δηλαδή απέδειξαν ιδιαίτερη συμμετοχή και ενδιαφέρον και παρήγαγαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι παραπάνω συμπράξεις αποτελούν ξεχωριστούς προσκεκλημένους στον Ευρωπαϊκό Κοινό Θησαυρό (EST), βρίσκονται ανάμεσα στους τοπ της λίστας του Ευρωπαϊκού Κοινού Θησαυρού  και εντάσσονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για ολόκληρη τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.  Επιπρόσθετα τα βραβευμένα με το «αστέρι» σχολικά ιδρύματα θα λάβουν πρόσκληση να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις αξιολόγησης, θα επιλεχθούν για εκδόσεις και θα  προταθούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποτελώντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της Ευρωπαϊκής σκηνής.  

Το Γραφείο Τύπου του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη με το παρακάτω δελτίο τύπου (18.2.11)  απαντά στα 10 ερωτήματα που έθεσε ο κ. Ρούσσος στο θέμα της ίδρυσης ΟΚΑΝΑ στην Κάλυμνο

Το Δημ. Σχολείο Αργους με το Comenius στη Φινλανδία

Κατηγορία Γράμματα

Από το Δημ. Σχολείο Αργους εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημ. Σχολείου του Άργους Καλύμνου σας ενημερώνει ότι τον περασμένο Ιανουάριο, από τις 12 ως τις 16, ο προϊστάμενος της σχολικής μονάδας, Τρικοίλης Παύλος, σαν εκπρόσωπός της, ταξίδεψε στην πόλη Vantaa της Φινλανδίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Διά Βίου Μάθησης, Comenius. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία με άλλους ευρωπαίους και ευρωπαίες εκπαιδευτικούς και η συνεργασία για να προγραμματίσουμε τις δράσεις του project

Αμεση η ανταπόκριση του Δήμου στον Α΄ Παιδικό Σταθμό

Κατηγορία Κάλυμνος

Τα κλαδέματα, ο καθαρισμός και γενικότερα ο ευπρεπισμός των εξωτερικών χώρων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς είναι, προφανώς, υποχρέωση του Δήμου, αλλά η άμεση ανταπόκριση ήταν θέμα πολιτικής και υπηρεσιακής αποτελεσματικότητας.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version