Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορούμε σήμερα να «ακούσουμε» μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό; Τι είναι στα αλήθεια τα  Ακουστικά και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία; Πώς σχεδιάζονται; Πόσο ευχάριστη, χρήσιμη και ψυχαγωγική μπορεί να είναι η παρακολούθησή τους, από το σύνολο των πολιτών, αν ενταχθούν σωστά οι πληροφορίες;

Την Τετάρτη, 9.3.11, το μεσημέρι στη 1 η ώρα, συνεδρίασε το δημ. σ/λιο με μοναδικό θέμα το Λαφάσι και αποφάσισε ομόφωνα να χαρακτηρίσει την περιοχή ως αυτοτελή οικισμό.

 Το Σάββατο 5 Μαρτίου μετά την επίσκεψή του στην Αστυπάλαια ο τ Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στη Λέρο για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων «Η Άρτεμις».

Το βιβλίο " Ο Ξεναγός της Καλύμνου" του εκλεκτού  συναδέλφου Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη είναι αξιόλογο  για τη μορφή και το περιεχόμενο του. Η ύλη δομείται και διατάσσεται κατά τρόπο αριστοτεχνικό, ώστε ο αναγνώστης να ξεναγείται εύκολα και να έχει συνοπτική και πλήρη πληροφόρηση.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version