Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Αγιο είχαν», διασώθηκαν αβλαβείς

Κατηγορία Κάλυμνος

Πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα με δύο έφηβους. Το αμάξι διασκορπίστηκε… και αυτοί διασώθηκαν αβλαβείς.

Με θέματα εκπαίδευσης, κυρίως κτηριακά, έδωσε συνέντευξη ο τ. δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος, στις 15.3.11, στο Αναγνωστήριο, 11:00΄μμ.

Από το Τμήμα Συγκοινωνιών του Δήμου Καλυμνίων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου (14.3.11)

Πληροφορούνται οι συνδημότες μας, ότι από 01 Απριλίου 2011 παύουν να ισχύουν οι υπάρχουσες κάρτες ελεύθερης επιβίβασης στα λεωφορεία του Δήμου Καλυμνίων.

Για την ανανέωση των ήδη υφισταμένων καρτών και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο των δημοτικών λεωφορείων. Τηλ.: 22430-51760    

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΥΣΣΟΥ:

Κατηγορία Blogs

ΑΠΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΣΕ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΠΕΡΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)

 Εισήγηση-πρόταση του Δημήτρη Διακομιχάλη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 02 Μαρτίου: Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει μέγιστο έννομο συμφέρον με όλα τα μέσα που διαθέτει πολιτικά, ένδικα και άλλα, να μην επιτρέψει να σταματήσει την λειτουργία της οποιαδήποτε δραστηριότητας δημοτικών ή ιδιωτικών συμφερόντων που είναι εγκατεστημένη και λειτουργεί στην περιοχή μετά το Λαφάσι προς το Βαθύ, καθώς και πιθανή επέκταση, ανάπτυξη και εγκατάσταση τους στο μέλλον.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version