Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τη μνήμη του μεγαλομάρτυρα και τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στρατού, τίμησε η μονάδα του Συντάγματος Ευζώνων, στο χώρο της φερώνυμης εκκλησίας του στρατοπέδου, στις 29.4.11.

Τους επιτυχόντες καλύμνικους μαθητές στα ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος, σε ειδική εκδήλωση, στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, τη Δευτέρα του Πάσχα, 25.4.11.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από μαθητές και γονείς. Στην παρουσίαση του προγράμματος υπήρχαν προβλήματα, αλλά γενικώς η γιορτή ήταν καλή.

 

Λατρεύει την Κάλυμνο ο διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Ιταλός αναρριχητής Simon Moro. Μιλάει με ενθουσιασμό για τα βουνά της Καλύμνου και το καταπληκτικό της κλίμα, αλλά και μας τα «έψαλλε» και από την καλή, σαν πραγματικός φίλος.

Δυναμίτες στο βουνό, χοροί στην πλατεία

Κατηγορία Κάλυμνος

 

Και στο φετινό Πάσχα απαντήθηκε και πάλι με τον ίδιο τρόπο το ερώτημα: αν έλειπαν οι χοροί του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου στην πλατεία και οι δυναμίτες στο βουνό, τι Πάσχα θα είχαμε; Η απάντηση είναι κατηγορηματική: νεκρό Πάσχα!

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version