Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοίνωση από τη διοικητή κα. Χρ. Συφουνιού

Κάλυμνος  5-5-2011

 

 

 

Ο συμπατριώτης μας (Καλυμνιο-Ροδίτης) Στέφανος Ι. Κορφιάς, νευροχειρουργός στον Ευαγγελισμό, μετά από εξαιρετικά ευδόκιμη υπηρεσία τριών ετών στη νευροχειρουργική κλινική του Ευαγγελισμού, πραγματοποιεί στροφή προς την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Ανέλαβε, παράλληλα, μέλος της ολιγομελούς ομάδας, που συντάσσει το ‘’Νέο Πρόγραμμα του ΕΛΚ’’

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ  ΒΑΛΗΝΑΚΗ

τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ& ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

www.valinakis.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΔΟΥ: τηλ. 2241024820, fax  2241024819        

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ: τηλ. 2107212775 

Αθήνα, Δευτέρα 2 Μαίου 2011

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο επιτελείο του Β. Μάρτενς ο Γιάννης Βαληνάκης

Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών & Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Βαληνάκης εξελέγη σήμερα στις Βρυξέλλες, μετά από πρόταση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Β. Μάρτενς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών που ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στο οποίο προεδρεύει ο Β. Μάρτενς. Το Κέντρο είναι το επίσημο think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ετοιμάζει προτάσεις και επεξεργάζεται νέες ιδέες σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Ο κ. Βαληνάκης ανέλαβε, παράλληλα, μέλος της ολιγομελούς ομάδας, που συντάσσει το ‘’Νέο Πρόγραμμα του ΕΛΚ’’, και το οποίο τα 48 κόμματα – μέλη του θα κληθούν να ψηφίσουν στο συνέδριο του 2012. Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών έχει συντάξει τα τμήματα του προγράμματος για τις Ευρωπαϊκές Πολιτικές και το Μέλλον της Ε.Ε.

Για συμμετοχή σε εκστρατεία καθαρισμού παραλιών

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version