Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαρυσήμαντη συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης για την υπόθεση με τις πλαστές επιταγές που δόθηκαν στην ΑΝΕΚ.

 

Στις 12:00, Της 2.3.11, στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου (και δημ. σ/λίου…) ο κ. δήμαρχος παρουσίασε το πρόβλημα, όπως είπε: σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει, γιατί η παραλαβή-παράδοση της εταιρίας δεν έχει γίνει ακόμη. Ήταν πολύ προσεκτικός στα λόγια του και δεν έθιξε πρόσωπα και υπολήψεις.

Να τους πάμε στο Greek Idol

Κατηγορία Blogs

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (ΑΡΓΩ, 1.3.2011)

Προτείνω να πάνε και οι τρεις στην εκπομπή-παιχνίδι Greek Idol. Τι να «παίξουν»; Ο Ρούσσος ένα «σκετς διαλόγου με ΜΜΕ», ο Διακομιχάλης τα «μαγικά του που λυγίζουν κουτάλια», ο Γαλουζής ένα «δελτίο τύπου στο φτερό». Έχουν ταλέντο.

"ΟΚΑΝΑ εν τοις υψίστοις..."

Κατηγορία Blogs

Θα φτιάξουμε έναν ΟΚΑΝΑ για να έχουμε μια καλή μαμά  E αν μας τον πούνε κερατά και ρΟΚΑΝΑ, εμείς θα γελάμε δυνατά μέσα στην καλή χαρά E θα απαντάμε στις επικρίσεις με το «ΟΚΑΝΑ εν τοις υψίστοις» E  να τον έχει ο Θεός καλά, ωχ αμάν αμάν.

(Η συνέχεια στην έντυπη ΑΡΓΩ, 1.3.2011)

ΜΑΡΑΣΜΟΣ

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη

 

 Οι νεοι με το απλανές και μετέωρο βλέμμα είναι η εικόνα της σύγχρονης κοινωνίας μας, που ταξιδεύει μακάρια μες στην αφασία της! 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version