Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι κουκουλοφόροι

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη

Δεν ειναι κάτι καινούριο στην Κάλυμνο… Παλιό το «άθλημα» αυτό: Κουκουλοφόροι δημοσιογραφούν και πολιτεύονται. Σε ΜΜΕ, σε εφημερίδες και σε ηλεκτρονικές σελίδες, «ξεφορτώνουν» κείμενα ανυπόγραφα, για να χλευάσουν τον ένα και τον άλλο με μπαγιάτικες «καλυμνιακές εξυπνάδες».

Αν ειχαμε δικτατορία (με νόμιμες… ηλεκτρονικές σελίδες), οι κουκουλοφόροι θα το έπαιζαν και «Αντιστασιακοί». Τώρα, σε καθεστώς δημοκρατίας, τι ακριβώς παίζουν…;

Ο λαο - φιλαράκος

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη
Πως γινεται ένας πολιτικός όχι μόνο λαοφιλής αλλά λαοφιλαράκος; Θέλει μαγκιά και δικτύωση. Οχι πολλή εντιμότητα, βλάπτει. Οι ρομαντικοι και πρωτάρηδες λένε ότι ο πολιτικός γίνεται λαοφιλής με το έργο του και με τη συμπεριφορά του, τη λαϊκότητά του. Εχει μια δόση αλήθειας αυτό, αλλά δεν αρκεί.

Οι συμπέθεροι

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη

Δεν ειναι κι ασχημα, συμπεθεριάσανε εις τριπλούν η πράσινη φυλή με τη γαλάζια φυλή, με πολιτικούς γάμους και πολιτικά όνειρα.  

Αν δε μοιαζαμε, δε θα συμπεθεριαζαμε, λέει ο σοφός λαός, αλλά εδώ σφάλλει: Ο γάμος για την εξουσία δεν απαιτεί το ίδιο χρώμα, θέλει ίδιο χνότο, γιατί «χτυπάει» προίκα.

Δημοσιο - γραφικοί

Κατηγορία Blog Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη

Ποιοι εχουν μεγαλυτερο πρόβλημα, οι ελλιπείς δημοσιογράφοι ή οι υποκριτές και αλλήθωροι αξιολογητές δημοσιογράφων;

Ειναι πραγματι αναρχο το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Ο καθένας μπορεί να χριστεί αποβραδίς δημοσιογράφος και το πρωί να βγει στο κουρμπέτι επιθετικός και άνετος.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version