Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο Δημ. Σχολείο Πανόρμου η άδεια μιας δασκάλας, λόγω εγκυμοσύνης, έφερε άνω-κάτω την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καλύμνου.

Ο δημ. σ/λος Μανόλης Μουσελλής (φωτο, δεξιά), με την παράταξη του κ. Γ. Ρούσσου, μετά από ενδοπαραταξιακή συζήτηση και απόφαση, υπέβαλε την παρακάτω πρωτοποριακή πρόταση του προς τον πρόεδρο του δημ. σ/λίου.

Στην κατάβαση της κεντρικής λεωφόρου προς Πάνορμο και στο σημείο που αρχίζει η πάροδος προς Καλαμίτσι (και Σαβόγια), το οδόστρωμα υποχώρησε και ο δρόμος αποκλείστηκε.

Η διαφορά υψομέτρου μεταξύ του «επάνω δρόμου», όπως λέγεται, και του βενζινάδικου κάτω από το δρόμο, αποσάθρωσε το πρανές, το οποίο κατέρρευσε με τη βροχή της 14ης/2/11. Η τρύπα κατέστησε το δρόμο επικίνδυνο για διέλευση οχημάτων και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία.

Πολύωρη και ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη και με τη συμμετοχή του αρμοδίου αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα, του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, του Γενικού Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Πουλή και των συναρμοδίων διευθυντών κ. Χαραλάμπους και Οικονομίδη.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version