Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Κασσάρας στέλλει τις πασχαλινές ευχές του προς τους απανταχού Καλυμνίους και όλους τους Δωδεκανησίους    

 

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που επιμένουν να συντηρούν το θέμα της επερχόμενης δήθεν κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, επικαλούμενα όπως πάντα «έγκυρες πληροφορίες», κατηγορώντας μάλιστα και πάλι τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για αδιαφορία, είμαι υποχρεωμένος κατά το μέρος που με αφορά να ξεκαθαρίσω τα παρακάτω:

Επανέρχομαι   για πολλοστή φορά για να δηλώσω ότι σε κάθε περίπτωση είμαι αντίθετος με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Και λέω, για πολλοστή φορά γιατί  όσοι επιθυμούν πραγματικά να γνωρίσουν τη θέση μου, επί του θέματος, μπορούν  να ανατρέξουν:

Στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 4.1.2011.

Στην εφημερίδα ΔΡΑΣΗ 21.2.2011 που πάλι τότε οι καλώς πληροφορημένοι έλεγαν ότι η κατάργηση περιλαμβάνεται στο φορολογικό νομοσχέδιο. Και βέβαια το νομοσχέδιο είναι νόμος του κράτους και οι συντελεστές  ΦΠΑ  στα Δωδεκάνησα εξακολουθούν να είναι μειωμένοι.

Στις εφημερίδες ΠΡΟΟΔΟΣ 27.2.2011, ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ και όσες άλλες δημοσίευσαν το σχετικό άρθρο μου με τίτλο  «Ο ΘΡΑΣΥΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΝΗΜΗ».

Στην εφημερίδα  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 1.3.2011 και,

Στις κατά καιρούς δηλώσεις μου στα τηλεοπτικά μέσα του Νομού μας, αλλά και στην τοποθέτησή μου από το βήμα της Βουλής.

Αφού λοιπόν διαβεβαιώσω τους συμπατριώτες μας ότι  δεν έχω σκοπό να υπερψηφίσω τέτοια διάταξη, αν ποτέ έρθει για ψήφιση στη Βουλή, ακόμα και αν χρειασθεί να χάσω τη βουλευτική έδρα, έχω και εγώ το δικαίωμα, ως απλός πολίτης, να αναρωτηθώ για ποιους λόγους κάποιοι συντηρούν αυτό το νοσηρό  κλίμα της αβεβαιότητας.

Ποιους εξυπηρετεί να είναι, χωρίς λόγο, σε αναστάτωση οι επιχειρηματίες των νησιών; Με αυτόν τον τρόπο υπηρετούν την ανάπτυξη του τόπου μας;

Όλοι αυτοί βεβαίως σκοπίμως αγνοούν ότι αυτή η  Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παρά το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα που κληρονόμησε από τη Ν.Δ., όχι μόνον δεν κατήργησε και δεν πρόκειται να καταργήσει τους μειωμένους συντελεστές των νησιών μας, αλλά μείωσε  τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα στον χαμηλότερο συντελεστή σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας ανταγωνιστικότερο, τον τουρισμό μας.

Τέλος για όσους ενοχλούνται που είμαι στη Βουλή, τους θυμίζω ότι είμαι εκεί γιατί 12.500 συμπατριώτες μας  Δωδεκανήσιοι με τίμησαν με την ψήφο τους. (δ.τ. 13.4.2011)

              

 Το Σάββατο 5 Μαρτίου μετά την επίσκεψή του στην Αστυπάλαια ο τ Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στη Λέρο για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων «Η Άρτεμις».

Ο Γ. Κασσάρας σε Ρόδο, Κω, Κάρπαθο

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας,  το τριήμερο 19 -21.2.2011, περιόδευσε στο νησί της Ρόδου,  με σκοπό την άμεση επικοινωνία  με τους συμπατριώτες και τους φορείς του  νησιού.

Ο Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου, Γιώργος Κασσάρας, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011, στα πλαίσια ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: "Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις", έκανε μια ουσιαστική πρόταση  για τη στελέχωση των νοσοκομείων με  επικουρικούς γιατρούς.

Δύο σημαντικές πρωτοβουλίες σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ανέλαβε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κος Νίκος Ζωίδης μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Ο Γ. Κασσάρας σε Κω και Κάλυμνο 10 – 13/2/11

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας,  την Πέμπτη 10.2.2011, και μετά το πέρας των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων,  περιόδευσε το τριήμερο 10.2 έως 13.2.2011 στην Κω και την Κάλυμνο,  με σκοπό την άμεση επικοινωνία  με τους συμπατριώτες του και φορείς των νησιών.

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλύμνου είχε πολιτική εκδήλωση, με κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 12.2.2011, στο Café Ραντεβού.

Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας

στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει

η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλύμνου

το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, στο Café Ραντεβού

(Ώρα έναρξης:  7:30΄μ. μ.)

Κεντρικός ομιλητής, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δημήτριος Χαλκιώτης

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί

η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σελίδα 6 από 6

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version