Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού καΙ Τουρισμού εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου για την 27η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia.

Ο λαός όχι απλώς έχει γονατίσει από τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά έχει συντριβεί. Τα απανωτά χαράτσια τον έχουνε φέρει σε απόγνωση. Είναι αδύνατο να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα «για τη σωτηρία της πατρίδας» με τη δική του εξόντωση.

Δημοσιεύουμε σελίδες (δελτία τύπου, δ.τ.) από τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.). Δεν παραθέτουμε δ.τ. στα οποία να αναφέρεται η Κάλυμνος και αυτό είναι εντελώς… τυχαίο.

Η κυβέρνηση διπλασίασε το κόστος έκδοσης-κυκλοφορίας των επαρχιακών εφημερίδων, που περιμένουν την οικονομική τους επιβίωση από τους συνδρομητές. Και επειδή διπλασιασμός των συνδρομών δεν είναι δυνατόν να γίνει, μοιραία οι εφημερίδες της επαρχίας πάνε για κλείσιμο. Μια ακόμη «επιτυχία» της Δημοκρατίας μας και των βουλευτών μας που ψήφισαν αυτό το νόμο χωρίς αναστολή και χωρίς ντροπή.

Άργησε λίγο η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ να αντιδράσει στην παρέμβαση που έγινε από πολίτες (συμπεριλαμβανομένης και της υπογράφουσας) στη συνέντευξη του βουλευτή Κασσάρα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. 
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εξάλλου έχουν θητεύσει στο σιγανό μαγείρεμα, εδώ και κάτι δεκαετίες. Η υστέρηση στη σύλληψη  και αντιμετώπιση της πραγματικότητας μπορεί και να σημαίνει ότι σε μια δεκαετία από τώρα ίσως  να έχουν αντιληφθεί  πως έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου η χώρα να ξεπουληθεί  και  ο λαός της να συντριβεί. Τότε,  με «γνήσια αυτοκριτική» διάθεση μπορεί να απεμπολήσουν τον κακό  πρωθιερέα του κόμματος. Γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα  πώς να αποκαθηλώνουν και να ρίχνουν  το ανάθεμα εκ των υστέρων. Γιατί μπροστά στους εν ενεργεία αρχηγούς, όσο μικρό κι αν είναι το μπόι τους, αυτοί συρρικνώνονται και γίνονται ακόμα πιο νάνοι. Εξαγοράζουν έτσι (εκτός απ’ όλα τα’ άλλα) και τη σιωπή τους σε χρυσό. Ομερτά! Η γλώσσα τους χρησιμεύει μόνο ως σπάτουλα.   

Η Τοπική Οργάνωση ΠαΣοΚ διοργάνωσε δημόσιο διάλογο με προσκαλεσμένο και κεντρικό ομιλητή το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Θεόδωρο Τσίκα. Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν ουσιαστικός και γόνιμος. 
Η συγκέντρωση έγινε στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών ενόψει του περιφερειακού συμβουλίου (Περιφέρειας Ν. Αιγαίου), που θα διεξαχθεί το Καλοκαίρι στην Κάλυμνο. 

21  Μαΐου Σάββατο Στις 6 το ΑπόγευμαΟμιλία – συνέντευξη τύπου του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη με θέμα «Αναρριχητικός Τουρισμός, προοπτικές και επόμενα βήματα» στο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων, αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου (δ.τ.)

Το ξέσπασμα δημότη κατά υπουργών & βουλευτών του Πα.Σο.Κ.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Σελίδα 25 από 25

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version