Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Για δωρεάν διανομή φέτας  & το  Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τριτέκνων

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο μου «Νεότερη Ιστορία της Καλύμνου» (σελ. 38 – Ιπποτοκρατίας) και ακολούθως την είδηση που δημοσίευσαν δύο έγκριτες ηλεκτρονικές εφημερίδες, για να δούμε πώς είδαν και βλέπουν, διαχρονικά, οι κατακτητές τα νησιά μας. 

«Η ΟΡΓΗ» βιολογικός παράγοντας της πολιτικής ιδεολογίας, της πολιτικής επιβολής, της πολιτικής ποδηγέτησης, του ιμπεριαλιστικού λαϊκισμού.

Αν είχαμε λίγη ευαισθησία για τον πολιτισμό μας, στην πράξη και όχι στην φλύαρη κενολογία, θα οργανώναμε το ισοζύγιο στις εισαγωγές-εξαγωγές πολιτιστικών προϊόντων μας με τη γείτονα μας Τουρκία. 

 

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με πλήρη απαρτία με όλο το θίασο σε παράταξη, στο σανίδι της τοπικής πολιτικής σκηνής. Πρωταγωνιστές ηθοποιοί, της πολιτικής παραπλάνησης της τοπικής κοινωνίας είναι τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης των υποταγμένων, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ με τους εδώ εκπροσώπους της τοπικής οργάνωσης τους.

Βιβλίο του Παναγιώτη Ρουμελιώτη από τις εκδόσεις Λιβάνη

Χιλιανός κατά Κρατικής Τηλεόρασης Χιλής

Αγαπητέ κύριε Τρικοίλη,

Πρώτον, να σας ευχαριστήσω για την πληρότητα της ξενάγησης, προικισμένης με διδακτική αμεσότητα, που μας προσφέρατε στο Κάστρο της Χώρας στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012».

Δεύτερον: Με ενδιάμεσο τον πιο δημοφιλή χιλιανό αθλητικό σχολιαστή, ερωτώ, ποια είναι η σχέση που μπορεί να έχει η Κάλυμνος με τη Χιλή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θ.Ο.Κ

Ελληνική οικονομική κρίση...μύθος ή πραγματικότητα? 

Πέντε μύθοι και η σκληρή πραγματικότητα

Πώς καταρρίπτονται στην πράξη οι βαρύγδουπες εξαγγελίες, οι οποίες προβάλλονται από κόμματα ως «άσοι», που δεν ευσταθούν...

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version