Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βρέθηκε στην κατοχή του παράνομος οπλισμός και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

Μετά τη Δοξολογία στον ι. μητροπολιτικό ναό του Σωτήρος Χριστού, ο Δήμος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Πνευματικό Κέντρο, σε πολύ στενό… κύκλο.

Προσφορά δύο τραγούδια, με το Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου

Ο υπάλληλος της Πολεοδομίας κ. Παναγιώτης Κενενούνης έστειλε προς τα ΜΜΕ την παρακάτω επιστολή, ως απάντηση στην καταγγελία του ξενοδόχου κ. Μ. Κουτούζη.  

 

 Η ΑΡΓΩ αντεύχεται υγεία, ψυχική δύναμη και αισιοδοξία, για να σηκώσουμε το βάρος του 2012...

 

 

Το κλείσιμο της τρύπας στο μουράγιο ξεπέρασε τα όρια του τραγικού και μετεξελίσσεται σε κωμωδία. Νέες καταγγελίες από το δήμαρχο κ. Διακομιχάλη, ο οποίος μάλιστα προανάγγειλε ότι θα μηνύσει τον κ. λιμενάρχη Καλύμνου, ενώ και για τον κ. αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Κω δεν έχει και πολύ καλή… εντύπωση(!), επιφυλάσσεται…  

Στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο η Ένωση Καλυμνίων Αττικής Με καλύμνικα κάλαντα

Νεαρή κοπέλα, περίπου 20 ετών, το πρωί των Χριστουγέννων, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο παγκάκι της στάσης του δημοτικού λεωφορείου, στην Υπαπαντή Πανόρμου (μετά το Τσουκαλιό, μετά τη Γέφυρα), αλλά εκτός από τις υλικές ζημιές η ίδια δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Χρόνια Πολλά στους απανταχού Καλυμνίους και σε όλους τους φίλους μας. Ευχές για  υγεία και ψυχική γαλήνη. Αν και φέτος μας τσάκισαν οι ηγέτες του λαού και σωτήρες της πατρίδας. Αυτοί που φέτος πήραν χαμπάρι ότι μέχρι τώρα ταξιδεύαμε ίσια στα βράχια.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version