Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

«Κινδυνεύουν να απολέσουν  δια μέσου πλειστηριασμών την πρώτη και την κύρια κατοικία τους»

Δημοσιεύουμε τη διακήρυξη της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.

1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Κάλυμνος:  3/2/2012

Δελτίο Τύπου                                            

Ο Δήμος Καλυμνίων έχασε οριστικά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», πράγμα που σημαίνει ότι χάθηκε μια καλή ευκαιρία για 50 άτομα και απώλεια 100.000 ευρώ για την Κάλυμνο.

 

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Φώτη Χατζημιχάλη (φωτο), εγκρίθηκαν τα προγράμματα των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών για Ρόδο, Κάρπαθο, Κω και Αγαθονήσι…

Φέτος η 29 Ιανουαρίου έπεσε Κυριακή και επομένως κακώς αναβάλαμε και φέτος, για την επόμενη Κυριακή, 5.2.12, την απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους αδικοχαμένους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού Π. Βλαχάκο, Χρ. Καραθανάση, και Ε. Γιαλοψό.  

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου έστειλε στην ΑΡΓΩ με κοινοποίηση στα ΜΜΕ(!) την παρακάτω απάντηση σε άρθρο μας για το χαμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας, και η ΑΡΓΩ ανταπαντάει….

Το πολυσυζητημένο και ταλαίπωρο έργο του εξωτερικού λιμενοβραχίονα ολοκληρώθηκε σήμερα, 21.1.2011. Η σπηλαίωση θεραπεύτηκε και μπορούμε να πούμε ότι ήρθε επιτέλους και το τέλος της εποχής των… σπηλαίων με τους τηλεοπτικές καταγγελίες.

Εχει κλείσει ένα χρόνο στη θέση του αντιδημάρχου ο κ. Ηλίας Τσέρος, με τις αρμοδιότητες του υπεύθυνου στα διοικητικά και τα οικονομικά θέμα του Δήμου. Τον βρήκαμε να έχει βγει  στο κυνήγι των εσόδων που «πετάνε» και δεν φτάνουν τα ταμεία του Δήμου. 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version