Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Εσωσε χιλιάδες Αβοριγίνες

Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ομογένειας της Αυστραλίας έσβησε, πλήρης ημερών. Πρόκειται για τον Αρτσι Καλοκαιρινό, που το 2000 είχε ανακηρυχτεί ''Έλληνας του Αιώνα'' από την ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος.

Μετά από ένα χρόνο αγώνων του δημάρχου, το έργο της αποκατάστασης της σπηλαίωσης στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα ολοκληρώθηκε πριν δυο μήνες, αλλά το μεγάλο Blue Star ούτε φάνηκε κι ούτε θα φανεί, γιατί το μουράγιο έγινε επικίνδυνο για πρόσδεση μεγάλων πλοίων, λόγω του μικρού ωφέλιμου βάθους που διαθέτει. 

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, θα γίνει η δεύτερη Λαϊκή Συνέλευση Καλύμνου με θέμα,

«Υποπτη περιοχή η Κάλυμνος» χαρακτηρίζεται στο παρακάτω άρθρο που αναδημοσιεύουμε από την «Καθημερινή της Κυριακής» (11.3.12). 

Από τη ΘΟΚ «ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ» - Σκηνοθεσία Κατ. Κλωνάρη

Κατηγορία Κάλυμνος Γράφτηκε από την

Γράφει η Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

 

 

Το   έργο  του Ντίνου  Σπυρόπουλου  με τον  απόλυτο τίτλο  «Είμαι  χάλια»  παρουσιάζει αυτές τις μέρες στο Θέατρο Χώρας (αίθουσα εντευκτηρίου) η  Θεατρική Ομάδα Καλύμνου  σε σκηνοθεσία της κας  Κατερίνας Κλωνάρη. 

Για την κηδεία του δημάρχου του νησιού, του Αναστασίου Αλιφέρη. Προσφορά της εταιρίας.

Η τοπική επέτειος της 7ης Μαρτίου γιορτάστηκε με πάνδημη συμμετοχή του λαού, κόντρα στις ημέρες κατάθλιψης και απελπισίας που επέβαλε το Μνημόνιο «σωτηρίας της Πατρίδας».

Στον ι. μητροπολιτικό ναού του Σωτήρος Χριστού εορτάστηκε με λαμπρότητα η Κυριακή της Ορθοδοξίας χοροστατούντος του μητροπολίτη κ. Παϊσίου

Αποφεύγει πεισματικά τις φωτογραφίσεις. Πολύ περισσότερο τα ποζαρίσματα. Δεν αισθάνεται μανεκέν. Είναι απλώς μια επισκέπτρια, που εργάζεται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». 

Τη συνέλαβα επ’ αυτοφώρω

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version