Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Τη μεγάλη προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε ο υφυπουργός Τουρισμού κύριος Γιώργος Νικητιάδης, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, το απόγευμα της 1ης Μαΐου.

 

Πρώτη φορά τέτοια πρωτομαγιά που λίγα «λούλουδα» γιορτάζουν, οι μισθωτοί-συνταξιούχοι τη βγάζουν δεν τη βγάζουν, οι νέοι μας στην ανεργία τους χάνονται, βουλιάζουν, κι απ’ τα μπαλκόνια μας καλούν, πάλι λαγούς μας τάζουν…   

Η ένα υποψήφια βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Κατερίνα Ν. Γαβαλά, οφθαλμίατρος, πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική της ομιλία, το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πόθιας.

Πολιτικός λόγος

Προεκλογική παρέμβαση υπέρ της ΝΔ πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών (επί ΝΔ) κύριος Γιάννης Βαληνάκης, με συνέντευξη τύπου, στις 28.4.2012.

Ξημερώματα της 19ης Απριλίου η Κάλυμνος επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και πρωτοφανή τρικυμία, 9-10 μποφόρ, που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε επιχειρηματίες παράκτιων περιοχών.

Το φετινό Πάσχα στην Κάλυμνο είχε δύο βασικές όψεις, η μια ήταν «κρότου λάμψης», η άλλη ήταν της απόλυτης νέκρας στο εμπόριο, στην παρουσία επισκεπτών του νησιού και στις εισπράξεις των ταβερνών-εστιατορίων.

Ο καιρός ήταν βροχερός κατά διαστήματα και συνεχώς απειλητικός, αλλά οι Καλύμνιοι, κόντρα στον καιρό, κατέβηκαν με τους επιταφίους τους για την παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο. 

Δύο δελτία τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Χθες (04.04.2012) το απόγευμα γνωστοποιήθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, από ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, ο θανάσιμος τραυματισμός 24χρονου ημεδαπού.

Το μεσημέρι της 3.4.12 έγιναν στο Νοσοκομείο παίδων ‘‘ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’ τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Καθηγητού Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκού Νικολάου Ματσανιώτη, την οποία φιλοτέχνησε ο γνωστός Καλύμνιος γλύπτης Σακελλάρης Στ. Κουτούζης.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version