Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Κ.Κ.Ε.

Κ.Ο. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εργαζόμενοι —εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι.

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης και τέως δήμαρχος κύριος Γιώργος Ρούσσος εξέδωσε σήμερα, 5.6.2012, ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στον Καλυμνιακό λαό τη μεγάλη απόφασή του να εγκαταλείψει την πολιτική. Το κείμενο της ανακοίνωσης του λέει πολλά:

Σε συνέχεια χθεσινού δελτίου τύπου μας ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της 27χρονης ημεδαπής (σ.σ. Καλυμνιάς) στην Κάλυμνο.

 

Τα αίτια και οι συνθήκες του τραυματισμού της ερευνώνται.

Σήμερα (02.06.2012) στις 10,30 ώρα το πρωί γνωστοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, από ιατρό ότι λίγο νωρίτερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου με ασθενοφόρο θανάσιμα τραυματισμένη μια 27χρονη ημεδαπή.

Τηλεοπτικός σταθμός & ραδιοφωνικός σταθμός Δωδεκανήσου πωλούνται λόγω αναχώρησης.

Στις 17.5.12 το Νικηφόρειο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλύμνου τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου ιδρυτή του, του Νικηφόρου Ζερβού.

Το Γραφείο Αλιείας Καλύμνου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου προς ενημέρωση των ψαράδων για την ευκαιρία που έχουν τύχουν ενίσχυσης-χρηματοδότησης, εφόσον θέλουν να κάνουν επενδύσεις στα αλιευτικά τους σκάφη.  

Αθωώθηκαν παμψηφεί από το Τριμελές Εφετείο επί Πλημμελημάτων-Μεταβατική Έδρα Κω και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εφετών οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της ΑΝΕΚ κ.κ. Μιχ. Λελέκης - Αγ. Σκουμπουρδής, τέως πρόεδρος και αντ/δρος της ΑΝΕΚ αντίστοιχα, και ο κ. Γ. Καλαβρός, καπετάνιος του Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ.  

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κυρία Λίτσα Ψαραύτη, στις 15.5.2012, ήταν καλεσμένη του 2ου Δημ. Σχολείου Πόθιας (Άγ. Στεφάνου) και μίλησε στα παιδιά του σχολείου για το βιβλίο, στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί το σχολείο με θέμα τη φιλαναγνωσία.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version