Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Έκρηξη σημειώθηκε στο τουριστικό σκάφος EVA, σήμερα (6.10.12) το απόγευμα στην Κω. 

Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο ανέλαβε μια εντυπωσιακή, αξιέπαινη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία: Στηρίξει τα σχολεία της περιοχής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές αξιοποιώντας ό,τι περιττό και άχρηστο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές  υπάρχει στα σχολεία ή και στα σπίτια μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ               Κάλυμνος 04- 10 - 2012

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

  Tαχυδρ.Δ\νση : Διοικητήριο

                             85200 Κάλυμνος

Τηλέφωνο        : 22430  59630

                           22430 59641

 Fax                  : 22430  59648      

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

      Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, προκειμένου να βοηθήσει άπορους συμπολίτες μας μέσω του συσσιτίου  «Τράπεζα Αγάπης» Λέρου  της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, πρόκειται να προμηθευτεί τα παρακάτω είδη κρεοπωλείου, συνολικής αξίας  6.000,00 Ευρώ με τον ΦΠΑ:

 

1.Κοτόπουλο Φρέσκο Ελληνικό

2. Μοσχαρίσιο  κρέας, φρέσκο άνευ οστών

3. Χοιρινό κρέας φρέσκο άνευ οστών

 

       Σας ενημερώνουμε ότι κριτήριο επιλογής θα είναι η συμφερότερη τιμή  ανά κιλό  και είδος προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι από κάθε προσφορά   θα επιλεγούν τα είδη με τη χαμηλότερη τιμή. Θα γίνουν δεκτές και προσφορές που αφορούν μεμονωμένα είδη.

Η υπάρχουσα πίστωση θα κατανεμηθεί  ως εξής :

Για την προμήθεια κοτόπουλου 2.000 ευρώ,

για την  προμήθεια μοσχαρίσιου κρέατος 2.000 ευρώ και

για την προμήθεια χοιρινού κρέατος επίσης 2.000 ευρώ.

   

     Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να καταθέσουν  τις  προσφορές τους  στο Τμήμα Εσωτερικής λειτουργίας της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου έως   την Τρίτη 23-10-2012  και ώρα 14.00. Οι προσφορές θα πρέπει να συνοδεύονται με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα του ενδιαφερόμενου. Προσφορές που δεν θα περιλαμβάνουν τις απαιτούμενες ενημερότητες θα απορρίπτονται.

 

 Οι προσφορές που θα αποσταλούν με το ταχυδρομείο θα πρέπει να έχουν παραληφθεί από την υπηρεσία μας , με μέριμνα των ενδιαφερομένων, μέχρι την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία και να αναγράφουν την ένδειξη «για τον διαγωνισμό του συσσιτίου απόρων». Επίσης η οικονομική προσφορά θα εσωκλείεται σε ιδιαίτερο σφραγισμένο φάκελο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ.2243059641 κ. Πιζάνια Αγγελική  και 2243059630κ. Οικονομίδου Σοφία κατά τις ώρες  9:00-14:00μ.μ. καθημερινά.

                                                                                   Ε.Π.

                                                           Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

                                                              ΣΤΑΥΛΑΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  

 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΡΟΥ, ΚΑΛΥΜΝΟΥ &

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Το  Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αναρρίχησης 2012 του Δήμου Καλύμνου διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στο τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, στο φεστιβάλ συμμετείχαν πάνω από  250 αθλητές από όλες τις ηπείρους και απονεμήθηκαν έπαθλα των 10.000 ευρώ και των 5000 ευρώ σε εξοπλισμό.

Η συμπατριώτισσα μας αρχιτέκτονας Φανή Ρεΐση με τον αδόκητο και πρόωρο θάνατό της συγκλόνισε την τοπική μας κοινωνία. Η Κάλυμνος έχασε μια εξαιρετική επιστήμονα και ένα υπεύθυνο και μαχητικό πολιτικό πρόσωπο.

Ο κ. Γ. Ρούσσος μετά την παραίτηση του από αρχηγός της παράταξης παραιτήθηκε και από δημ. σ/λος, όπως είχε προαναγγείλει. Ο λόγος παραίτησης ακούγεται σιβυλλικός: «… μετά από προσωπική πολιτική μου απόφαση».  Κατανοητός όμως. Θα επιτύχει ο Μαστροκούκος;

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Embassy of Greece in Beijing

Press and Communication Office

 

Πεκίνο, 20 Σεπτεμβρίου  2012 

 

Ένας στιβαρός γυμνός αθλητής, με αρχαιοπρεπή παρουσία, ο οποίος μεταφέρει την ιερή φλόγα που άναψαν οι ακτίνες  του Ήλιου-Απόλλωνα, στο στάδιο της Ολυμπίας, στήθηκε στο βάθρο του, στο Jingyue Πάρκο Γλυπτικής στην πρωτεύουσα της επαρχίας  Jilin, Changchun , στη ΒΔ Κίνα.

25 Σεπτεμβρίου 2012

Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ

με τη συμμετοχή 5 Τηλεοπτικών σταθμών

στην Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version