Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Το κατάστημα του κ. Κ. Ζεμπιλλά, στην κεντρική πλατεία, δίπλα στο Αναγνωστήριο, έγινε για άλλη μια φορά στόχος διαρρηκτών, σήμερα τα ξημερώματα, 13.11.11 (Σάββατο προς Κυριακή). Και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν ανεπιτυχές.  

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης δηλώνει κατ’ επανάληψη ότι γύρισε σελίδα, αλλά δεν εξήγησε ποτέ ότι επόμενη σελίδα προβλέπει ύβρεις και προπηλακισμούς.  

Η τοπική εφημερίδα «νησιωτική Διαδρομή» μήνυσε τον τ. πρόεδρο του δημ. σ/λίου κ. Σάκη Ζερβό, για ασήμαντη αφορμή, και μάρτυρας κατηγορίας είναι ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης.

Η τελευταία καταγγελία που έφτασε στην ΑΡΓΩ, πολύ πειστική, μιλάει για 280 Καλύμνιους  που παίρνουν επίδομα «τυφλότητας», ενώ οι φήμες, γενικότερα, για όργιο επιδομάτων πρόνοιας στην Κάλυμνο συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο επίμονες.

Ενα από τα θύματα της 3.11.11 (και το ημερήσιο δελτίο διαρρήξεων) είναι και το καφενείο του Κίτσου, στις Ελιές Πανόρμου, με σημερινή ιδιοκτησία της Μαρίας Ευθ. Μαγκλή.

Θα γίνει προκήρυξη, λέει ο δήμαρχος - Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα… 

Ο εορτασμός φέτος της 28ης Οκτωβρίου 1940 σκιάστηκε από ελαφριά «συννεφιά», που προκάλεσε η ένταση των οικονομικών μέτρων και η γενικότερη οικονομική κρίση που φούντωσαν την αγανάκτηση του λαού. 

Το πρώτο σίριαλ για το έργο της σπηλαίωσης στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα «έφαγε» περί τους 8 μήνες. Συνακόλουθα, το δεύτερο σίριαλ της απόφασης του Γ.Γ.  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου πάνω στις ενστάσεις χρειάστηκε 40 ημέρες «δουλειάς». Οι ενστάσεις απορρίφθηκαν. 

Στις 19.10.11 η Κάλυμνος συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία με υψηλό ποσοστό συμμετοχής των εργαζόμενων στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και των εμπόρων, επιχειρηματιών και άλλων κοινωνικών στρωμάτων.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version