Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Άργος Καλύμνου, πραγματοποιεί τριήμερη έκθεση με πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, όλα δημιουργίες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – στην πραγματικότητα με Ειδικές Δεξιότητες.

Ο φίλος της εφημερίδας μας Δαν. Ζερβός μάς έστειλε, από την Αθήνα, το παρακάτω μήνυμα και δύο φωτογραφίες με τη διαφήμιση του 3ου Φεστιβάλ Μελιού:

Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών»

 

Ενας πανηγυρικός λόγος για την Εθνική Αντίσταση (1941-44) εναντίον των Γερμανών… κατακτητών (που… ξανάρχονται, μάλλον… ήρθαν), αλλά και για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. 

 

Ο φετινός Νοέμβρης ήταν πολύ διδακτικός. Μας αποκάλυψε πολλά για τα πολιτικά μας πράγματα και την κατάσταση της υγείας που έχει η δημοκρατία μας…

Η υπουργός Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και μακρόσυρτη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων σχολ. σ/λων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου, υπέγραψε στις 8.11.11 (έφθασε στην Περιφέρεια στις 18.11.11) την κατάσταση των επιλεγέντων σχολ. σ/λων. 

 

Τα μαγαζιά που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, τα χαράτσια που πέφτουν βροχή σε μια εξουθενωμένη οικονομικά Κάλυμνο και η απειλή να περικυκλωθεί το νησί με ιχθυοκαλλιέργειες, ένωσαν όλες τις πτέρυγες του δημ. σ/λίου.

Μες στη βαρυχειμωνιά της γενικής πτώχευσης (πολιτικής και οικονομικής κ.λπ.) που σκεπάζει τη χώρα μας και μες στη βαριά πολιτική ομίχλη που καταπλακώνει την Κάλυμνο, ο μουσικός-πολιτιστικός σύλλογος «Αμόνι» προσέφερε μια ανάσα πολιτισμού, στις 19.11.2011.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version