Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

 

 Η ΑΡΓΩ αντεύχεται υγεία, ψυχική δύναμη και αισιοδοξία, για να σηκώσουμε το βάρος του 2012...

 

 

Το κλείσιμο της τρύπας στο μουράγιο ξεπέρασε τα όρια του τραγικού και μετεξελίσσεται σε κωμωδία. Νέες καταγγελίες από το δήμαρχο κ. Διακομιχάλη, ο οποίος μάλιστα προανάγγειλε ότι θα μηνύσει τον κ. λιμενάρχη Καλύμνου, ενώ και για τον κ. αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Κω δεν έχει και πολύ καλή… εντύπωση(!), επιφυλάσσεται…  

Στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο η Ένωση Καλυμνίων Αττικής Με καλύμνικα κάλαντα

Νεαρή κοπέλα, περίπου 20 ετών, το πρωί των Χριστουγέννων, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο παγκάκι της στάσης του δημοτικού λεωφορείου, στην Υπαπαντή Πανόρμου (μετά το Τσουκαλιό, μετά τη Γέφυρα), αλλά εκτός από τις υλικές ζημιές η ίδια δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Χρόνια Πολλά στους απανταχού Καλυμνίους και σε όλους τους φίλους μας. Ευχές για  υγεία και ψυχική γαλήνη. Αν και φέτος μας τσάκισαν οι ηγέτες του λαού και σωτήρες της πατρίδας. Αυτοί που φέτος πήραν χαμπάρι ότι μέχρι τώρα ταξιδεύαμε ίσια στα βράχια.

Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ
ΔΕΥΤΕ ΙΔΩΜΕΝ ΠΙΣΤΟΙ
(από τον Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη, πρόχειρη ηχογράφηση)

 

Η 20η Δεκεμβρίου 2011 ήταν για την ΑΝΕΚ ιστορική μέρα αρνητικών εξελίξεων, καθώς παραιτήθηκαν τα δύο σημαντικότερα στελέχη της: ο πρόεδρος του διοικ. σ/λίου κ. Σακ. Μαΐλλης, συντ. πλοίαρχος Ε.Ν., και ο τεχν. σ/λος της εταιρίας κ. Βασ. Ψαρομπάς, ναυπηγός του ΕΜΠ.

Μια όαση τέχνης και πολιτισμού από τη Θ.Ο.Κ., για τα παιδιά μας αυτή τη φορά, στην πολιτιστικά άνυδρη, μικρή κοινωνία μας.

Σάββατο μεσημέρι (17.12.11) τελέστηκε αγιασμός στο σημείο του εξωτερικού λιμενοβραχίονα όπου έχει διανοιχτεί σπηλαίωση στην εξωτερική βάση (από το 2010) και οι ευχές της δημ. Αρχής ήταν να κλείσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις η τρύπα-θρύλος και να αρχίσει η ανάπτυξη του νησιού.  

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version