Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ανάστατοι οι μηχανικοί της Καλύμνου και όλων των περιοχών που περιλαμβάνονται στους παραδοσιακούς οικισμούς: Καταργούνται τα ΣΧΟΠ και στο εξής οι άδειες θα ελέγχονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Ο πολιούχος της Καλύμνου Άγιος Νικόλαος τιμήθηκε και φέτος με κάθε λαμπρότητα στο νησί των σφουγγαράδων, την Κάλυμνο.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Άργος Καλύμνου, πραγματοποιεί τριήμερη έκθεση με πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, όλα δημιουργίες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – στην πραγματικότητα με Ειδικές Δεξιότητες.

Ο φίλος της εφημερίδας μας Δαν. Ζερβός μάς έστειλε, από την Αθήνα, το παρακάτω μήνυμα και δύο φωτογραφίες με τη διαφήμιση του 3ου Φεστιβάλ Μελιού:

Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών»

 

Ενας πανηγυρικός λόγος για την Εθνική Αντίσταση (1941-44) εναντίον των Γερμανών… κατακτητών (που… ξανάρχονται, μάλλον… ήρθαν), αλλά και για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. 

 

Ο φετινός Νοέμβρης ήταν πολύ διδακτικός. Μας αποκάλυψε πολλά για τα πολιτικά μας πράγματα και την κατάσταση της υγείας που έχει η δημοκρατία μας…

Η υπουργός Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και μακρόσυρτη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων σχολ. σ/λων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου, υπέγραψε στις 8.11.11 (έφθασε στην Περιφέρεια στις 18.11.11) την κατάσταση των επιλεγέντων σχολ. σ/λων. 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version