Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

«Υποπτη περιοχή η Κάλυμνος» χαρακτηρίζεται στο παρακάτω άρθρο που αναδημοσιεύουμε από την «Καθημερινή της Κυριακής» (11.3.12). 

Από τη ΘΟΚ «ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ» - Σκηνοθεσία Κατ. Κλωνάρη

Κατηγορία Κάλυμνος Γράφτηκε από την

Γράφει η Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

 

 

Το   έργο  του Ντίνου  Σπυρόπουλου  με τον  απόλυτο τίτλο  «Είμαι  χάλια»  παρουσιάζει αυτές τις μέρες στο Θέατρο Χώρας (αίθουσα εντευκτηρίου) η  Θεατρική Ομάδα Καλύμνου  σε σκηνοθεσία της κας  Κατερίνας Κλωνάρη. 

Για την κηδεία του δημάρχου του νησιού, του Αναστασίου Αλιφέρη. Προσφορά της εταιρίας.

Η τοπική επέτειος της 7ης Μαρτίου γιορτάστηκε με πάνδημη συμμετοχή του λαού, κόντρα στις ημέρες κατάθλιψης και απελπισίας που επέβαλε το Μνημόνιο «σωτηρίας της Πατρίδας».

Στον ι. μητροπολιτικό ναού του Σωτήρος Χριστού εορτάστηκε με λαμπρότητα η Κυριακή της Ορθοδοξίας χοροστατούντος του μητροπολίτη κ. Παϊσίου

Αποφεύγει πεισματικά τις φωτογραφίσεις. Πολύ περισσότερο τα ποζαρίσματα. Δεν αισθάνεται μανεκέν. Είναι απλώς μια επισκέπτρια, που εργάζεται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». 

Τη συνέλαβα επ’ αυτοφώρω

Την Κυριακή της Τυρινής (26.2.12) ο «Χορός της Παναγιάς», στην Παναγιά των Τσικχουώ(ν), είχε κάτι από τις παλιές ημέρες σε παρουσία του κόσμου. 

Παρακολουθήσαμε δύο δημ. σ/λια με το ίδιο θέμα, την οικονομική κρίση, και είδαμε δύο εντελώς αντιφατικές εικόνες: της σύνεσης και της ανευθυνότητας.

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα γλυπτών του Σακελλάρη Κουτούζη στις Πατίθριες, είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το Μουσικό Σύνολο Καλύμνου (Μου. Συ. Κα.).

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version