Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Προεκλογική παρέμβαση υπέρ της ΝΔ πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών (επί ΝΔ) κύριος Γιάννης Βαληνάκης, με συνέντευξη τύπου, στις 28.4.2012.

Ξημερώματα της 19ης Απριλίου η Κάλυμνος επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και πρωτοφανή τρικυμία, 9-10 μποφόρ, που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε επιχειρηματίες παράκτιων περιοχών.

Το φετινό Πάσχα στην Κάλυμνο είχε δύο βασικές όψεις, η μια ήταν «κρότου λάμψης», η άλλη ήταν της απόλυτης νέκρας στο εμπόριο, στην παρουσία επισκεπτών του νησιού και στις εισπράξεις των ταβερνών-εστιατορίων.

Ο καιρός ήταν βροχερός κατά διαστήματα και συνεχώς απειλητικός, αλλά οι Καλύμνιοι, κόντρα στον καιρό, κατέβηκαν με τους επιταφίους τους για την παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο. 

Δύο δελτία τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Χθες (04.04.2012) το απόγευμα γνωστοποιήθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, από ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, ο θανάσιμος τραυματισμός 24χρονου ημεδαπού.

Το μεσημέρι της 3.4.12 έγιναν στο Νοσοκομείο παίδων ‘‘ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’ τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Καθηγητού Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκού Νικολάου Ματσανιώτη, την οποία φιλοτέχνησε ο γνωστός Καλύμνιος γλύπτης Σακελλάρης Στ. Κουτούζης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τα καθημερινά δελτία τύπου αποτυπώνει την κοινωνική κρίση των νησιών μας και προπάντων της Δωδεκανήσου, η οποία κατέχει την πρωτοπορία στα προβλήματα που αναφέρει ο τίτλος που βάλαμε.

Προσκυνητές από όλο το Αν. Αιγαίο και κατεξοχήν από τη Δωδεκάνησο ήρθαν στην Κάλυμνο,  για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του Οσίου Σάββα, του εν Καλύμνω ασκήσαντος, που γιορτάζει την τελευταία (Ε΄) Κυριακή των Νηστειών, δεκαπέντε μέρες πριν το Πάσχα - φέτος συνέπεσε την 1η Απριλίου.  

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην Κάλυμνο κατέπλευσε το μεγάλο Blue Star. Ο αγώνας, πράγματι, τώρα δικαιώνεται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version