Μπορούν οι βουλευτές και αξιωματούχοι της συγκυβέρνησης να μας ενημερώσουν αν έχει πραγματική βάση το παρακάτω δημοσίευμα που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, δεδομένου ότι και οι κυβερνητικές ανακοινώσεις περίπου παρόμοια λένε.
Η Δημοτική Αρχή το πρώτο μέτρο που πήρε για τις παραλίες (μάλλον για να έχουμε μια καλή τουριστική σεζόν και ανάπτυξη - υπόθεση κάνουμε…), είναι η αύξηση κατά 50%(!) του ενοικίου στους ομπρελάδες. Βρήκε την «χρυσή πηγή» εσόδων και όρμησε…
Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια εργασίας στον Καναδά, καθώς η κυβέρνηση της περιοχής Μανιτόμπα σε συνεργασία με την τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει θέσεις εργασίας στους Έλληνες.
«Κανείς από την δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε ότι ,για να συντηρηθούν τα οχήματα έπρεπε να γίνει εγκαίρως η μελέτη και ο διαγωνισμός προμήθειας ανταλλακτικών»
Η Τουρκία, πρέπει να το χωνέψει η παρούσα δημ. Αρχή, είναι σοβαρό κράτος και οι καλυμνιακές ανευθυνότητες παίρνουν την απάντηση με τη μία: Γιοκ. Η επιχείρηση ανάπτυξης τουριστικών σχέσεων με το Μπόντρουμ βούλιαξε στα… αβαθή του Δήμου Καλυμνίων.
Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου (ΑΝΕΚ) περνάει δύσκολες μέρες. Από ’κει που είχε δύο ταχύπλοα Kalymnos Star και Kalymnos Dolphin για τη γραμμή Κάλυμνος - Μαστιχάρι, δεν έχει κανένα και ανέθεσε… σε ιδιωτική ναυτ. εταιρία του νησιού να εξυπηρετεί τους επιβάτες και την ανταπόκριση με το αεροδρόμιο της Κω.
Σημερινό (231.2.13) δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα μιλά για ευκαιρίες που ευνοούν νησιά κάτω των 3.100 κατοίκων για τουριστική ανάπτυξη. Ευκαιρία για Τέλενδο και Ψέριμο.