Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Μπήκαμε στον 17ο μήνα από τότε που η νέα δημ. Αρχή ανέλαβε την εξουσία και άρχισε να διαβεβαιώνει το λαό ότι πολύ… σύντομα θα επισκευαστεί, (επικαλούνταν μάλιστα και τη μαντεία της… Πυθίας) και ότι όπου να ‘ναι θα ξεπροβάλουν τα μεγάλα τα βαπόρια. 

Ο Δήμος έκανε μια βιαστική πασχαλινή διαφήμιση με DVD και προσκαλεί επισκέπτες να απολαύσουν ένα «αξέχαστο Πάσχα στην Κάλυμνο». Τι ακριβώς εννοεί; Τους δυναμίτες;

Παραθέτουμε δελτίο τύπου του περιφερειακού συμβούλου κ. Ν. Χρυσόγελου με την τοποθέτηση του πάνω στο «Πρόγραμμα Μελισσοκομίας» που εγκρίθηκε από το περ/κό σ/λιο Ν. Αιγαίου για το Καστελόριζο (Μεγίστη, φωτο). Κάθε υπόνοια ότι κάνουμε έμμεση κρούση για τη μελισσοκομία στην Κάλυμνο, είναι μάλλον αυθαίρετη.

Το πρόβλημα της «κουτσουρεμένης» ΣΑΤΑ, που σκέπαζε την πολιτική επικαιρότητα όλο το 2011, τέλειωσε. Ο Δήμος έκανε ταμείο με ΣΑΤΑ ίση ή και μεγαλύτερη από αυτήν που πήρε το 2010 η δημαρχία Γ. Ρούσσου.

Στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Πόθιας.

Κουρεμένες τιμές με εκπληκτικές εκπτώσεις.

Παραδίδονται παραγγελίες και σε άλλα νησιά, χωρίς να επιβαρύνεται ο παραλήπτης  με ταχυδρομικά έξοδα! 

Τα νησιά μας έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία-πρόκληση για άλμα στον τουρισμό, που είναι πια και ο κύριος, αν όχι ο μοναδικός, τομέας ανάπτυξης για τη χειμαζόμενη τοπική - και εθνική μας - οικονομία. Και αυτή την ευκαιρία τη δημιούργησε αποκλειστικά και μόνον ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, με τη νέα του πρωτοβουλία.

Αναζητώντας συνεχώς νέες πηγές εξασφάλισης νέων τουριστών στη χώρα μας, ο υφυπουργός τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, μετά τη συστηματική προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (αναρριχητικού, καταδυτικού, αλιευτικού κ.α.), στράφηκε τώρα στην προώθηση του συνεδριακού τουρισμού.

Η Κάλυμνος στον κόσμο της. Ούτε που πήρε χαμπάρι τι έγινε…

(Από το συνεργάτη μας στην Αθήνα Δανιήλ Αντ. Ζερβό, 3.12.11)

Σήμερα, 2η ημέρα λειτουργίας του, επισκέφτηκα το Φεστιβάλ Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με κατέλαβε θλίψη και απογοήτευση, διότι διαπίστωσα ότι η Κάλυμνος με το κατά κοινή ομολογία άριστο και ανώτερο όλων Μέλι, ήταν Α π ο ύ σ α !!!

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version