Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια εργασίας στον Καναδά, καθώς η κυβέρνηση της περιοχής Μανιτόμπα σε συνεργασία με την τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει θέσεις εργασίας στους  Έλληνες.

«Κανείς από την δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε ότι ,για να συντηρηθούν τα οχήματα έπρεπε να γίνει εγκαίρως η μελέτη και ο διαγωνισμός προμήθειας ανταλλακτικών»

Επιστολή–τελεσίγραφο στο Λιμενάρχη Κω: Θ’ αλλάξουμε σημαία

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου

Η Τουρκία, πρέπει να το χωνέψει  η παρούσα δημ. Αρχή, είναι σοβαρό κράτος και οι καλυμνιακές ανευθυνότητες παίρνουν την απάντηση με τη μία: Γιοκ. Η επιχείρηση ανάπτυξης τουριστικών σχέσεων με το Μπόντρουμ βούλιαξε στα… αβαθή του Δήμου Καλυμνίων.

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου (ΑΝΕΚ) περνάει δύσκολες μέρες. Από ’κει που είχε δύο ταχύπλοα Kalymnos Star  και Kalymnos Dolphin για τη γραμμή Κάλυμνος - Μαστιχάρι, δεν έχει κανένα και ανέθεσε… σε ιδιωτική ναυτ. εταιρία του νησιού να εξυπηρετεί τους επιβάτες και την ανταπόκριση με το αεροδρόμιο της Κω.

Αποστέλλεται στις προσεχής ημέρες στην Βουλή για ψήφιση ο νέος επενδυτικός νόμος.

Ευκαιρία για Τέλενδο και Ψέριμο

Σημερινό (231.2.13) δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα μιλά για ευκαιρίες που ευνοούν νησιά κάτω των 3.100 κατοίκων για τουριστική ανάπτυξη. Ευκαιρία για Τέλενδο και Ψέριμο.

 

Ενα μεγάλο πρόβλημα της απογραφής του 2011, που πέρασε σχεδόν ασχολίαστο εξαιτίας της μεγάλης έντασης που δημιούργησε η διαγραφή της Χώρας από το χάρτη, είναι ότι η απογραφή αυτή πάτησε φρένο και στην ανάπτυξη του Πανόρμου, με τη δημ. Αρχή να φέρει σοβαρή ευθύνη, γιατί δεν έπραξε αυτό που μπορούσε και όφειλε να πράξει.

Σελίδα 3 από 3

Argo Kalymnos

Top Desktop version