Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Η κυρία Φανή Καπελλά-Κουτούζη έστειλε στην ΑΡΓΩ την παρακάτω επιστολή συμπαράστασης…

Ο τέως δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης μου έστειλε την παρακάτω επιστολή, για την οποία τον ευχαριστώ πολύ.

Αποτελεί ίσως κοινοτυπία αν πούμε ότι η Κάλυμνος συνεχώς μαραζώνει, πνίγεται μες στα πάθη και τις τραγικές της ελλείψεις των ανθρώπων που έτρεξαν και έπιασαν θέση στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και πνευματικής μας ζωής. Ευτυχώς όμως, παιδιά της Καλύμνου μάς στέλλουν ένα δυνατό και καθαρό φως από μακριά, από εκεί που ζούνε και δημιουργούν. Φως ελπίδας στην Κάλυμνο που μαραζώνει.

Δημοσιεύουμε ένα δελτίο τύπου του Δήμου Λειψών σχετικό με την οργάνωση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης. Σκοπός μας να προβάλουμε το αξιέπαινο έργο του Δήμου Λειψών, αλλά και για δώσουμε ένα ερέθισμα στο Δήμο μας…  

Διαστημικές Καταιγίδες και Σέλας

Κατηγορία Γράμματα Γράφτηκε από τον

του Διονύση Π. Σιμόπουλο, διευθυντή Ευγενιδείου Πλανηταρίου

Το Νικηφόρειο 1ο Γυμνάσιο Καλύμνου μαζί με το «αδελφό» Λύκειο τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή τους (1906) Νικηφόρου Ζερβού, στις 10.5.11, στο παρακείμενο εκκλησάκι της Αγ. Μαρίνας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΑΚΤΑΙΟΝ και η δεύτερη διάλεξη με θέμα «Η σημασία των γλωσσών στο σύγχρονο κόσμο», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ρόδου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο των ανοικτών διαλέξεων που πραγματοποιούνται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα. 

Τους επιτυχόντες καλύμνικους μαθητές στα ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος, σε ειδική εκδήλωση, στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, τη Δευτέρα του Πάσχα, 25.4.11.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από μαθητές και γονείς. Στην παρουσίαση του προγράμματος υπήρχαν προβλήματα, αλλά γενικώς η γιορτή ήταν καλή.

 

Η αυτοβιογραφία ενός εισαγγελέα

Κατηγορία Γράμματα Γράφτηκε από τον

Τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει η αυτοβιογραφία ενός εισαγγελέα; Υπάρχει η εντύπωση ότι ο ευσυνείδητος και αληθινός υπηρέτης της Θέμιδος είναι σχεδόν απόμακρος άνθρωπος, κοινωνικός ασκητής και καμιά φορά υπερβολικά αυστηρός.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version