Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα ανακοίνωση του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «Αι Μούσαι» με την οποία το διοικητικό συμβούλιο γνωστοποιεί ότι είναι έτοιμο το λεξικό του γλωσσικού ιδιώματος της Καλύμνου.

Γράφει ο κ. Βασίλης Χατζηβασιλείου, Δικηγόρος-Ιστορικός

Αποσπάσματα από το «Χρονικόν» του Γεωργίου Φραντζή.

Θεσσαλονίκη, 26 Μαΐου 2012, 7μμ, στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στο περίπτερο εκδόσεων ΖΗΤΗ, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Στέλιου Χαλκίτη ΜΑΡΓΚΙΝΟΥΣ ΜΟΡΙΟΥΣ.

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων και η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» παρουσιάζουν, σήμερα 23.5.12, το μυθιστόρημα Agrigento του Δωδεκανήσιου συγγραφέα-λογοτέχνη Κ. Χατζηαντωνίου, στην αίθουσα της Δωδεκανησιακής Εστίας, Υψηλάντου 143-145, στον Πειραιά, στις 7μμ.

Από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το Διαγωνισμό Διηγήματος «Θάλασσα από λέξεις»:
 

Οι Εκδόσεις Πατάκη διοργάνωσαν στο φετινό σχολικό έτος (2011-12) φέτος τον 4ο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου για μαθητές και εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Στη μνήμη της Καλυμνιάς λογοτέχνιδας Θεμελίνας Ζερβού-Καπελλά, που έφυγε από την ζωή πριν έξι μήνες (25.11.11), το Αναγνωστήριο «Αι Μούσαι» και η Θεατρική Ομάδα Καλύμνου (ΘΟΚ) της κας Κατ. Κλωνάρη συνδιοργάνωσαν φιλολογικό μνημόσυνο, στις 18.4.12.

Η κυρία Φανή Καπελλά-Κουτούζη έστειλε στην ΑΡΓΩ την παρακάτω επιστολή συμπαράστασης…

Ο τέως δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης μου έστειλε την παρακάτω επιστολή, για την οποία τον ευχαριστώ πολύ.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version