Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Η πρώην έπαρχος Καλύμνου κ. Χρυσούλα Συφουνιού επελέγη, όπως είναι γνωστό, ως διοικητής του Βουβαλείου Νοσοκομείου Καλύμνου και ανέλαβε τα καθήκοντά της. Μετά την ορκωμοσία της εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ. 23.3.11):

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

« Ο Άγιος Νικόλαος »

Πατησίων 46, Αθήνα 106 82.  Τηλ. 210 8213200

Ο πολύ καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία στους Καλύμνιους να κατακλύσουν την παραλιακή λεωφόρο προς Αγ. Στέφανο και να χαρούν μια λαμπρή παρέλαση των παιδιών τους.

Στις 10:30΄έγινε η Δοξολογία στον ι. μητρ. ναό του Χριστού, προεξάρχοντος του πρωτοσυγκελεύοντος π. Ι. Χαλκίτη και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δάσκαλος κ. Νομ. Κόκκινος, ο οποίος τόνισε τον εθνικό-θρησκευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της Επανάστασης του ’21.

Το μέγα ζητούμενο για την Κάλυμνο είναι η ανάπτυξη του τουρισμού και το μέγιστο πρόβλημα είναι το «κόλλημα» του νησιού.

Από το 1987 που άρχισαν τα λεγόμενα Αναπτυξιακά Συνέδρια, σε τοπικό και νομαρχιακό επίπεδο (σε όλα ήμασταν παρόντες), μέχρι και σήμερα η Κάλυμνος λέει πολλά για τον τουρισμό, βρίσκει του κόσμου τις λύσεις, προσφέρει ιδέες και πρωτοτυπίες, αλλά τίποτα το οργανωμένο δεν προχωράει. Ευτυχώς που «ανακαλύψαμε» την αναρρίχηση, προχωράμε δειλά στην κατάδυση και χάρη στα ράσα της Καλύμνου βρεθήκαμε να έχουμε και προσκυνηματικό τουρισμό.

«Αγιο είχαν», διασώθηκαν αβλαβείς

Κατηγορία Κάλυμνος Γράφτηκε από τον

Πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα με δύο έφηβους. Το αμάξι διασκορπίστηκε… και αυτοί διασώθηκαν αβλαβείς.

Από το Τμήμα Συγκοινωνιών του Δήμου Καλυμνίων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου (14.3.11)

Πληροφορούνται οι συνδημότες μας, ότι από 01 Απριλίου 2011 παύουν να ισχύουν οι υπάρχουσες κάρτες ελεύθερης επιβίβασης στα λεωφορεία του Δήμου Καλυμνίων.

Για την ανανέωση των ήδη υφισταμένων καρτών και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο των δημοτικών λεωφορείων. Τηλ.: 22430-51760    

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας (13.3.11) γιορτάστηκε στον ι. μητροπολιτικό ναό του Σωτήρος Χριστού με κάθε λαμπρότητα.

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, σε συνέχεια της συνέντευξης που έδωσε στα ΜΜΕ για την υπόθεση των κλεμμένων επιταγών στην ΑΝΕΚ, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ.11.3.11):  

Γνωριμία με τον «Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο»

 

Γνωριμία με την Κάλυμνο, τον «Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο», προτείνουν οι ξενοδόχοι της Καλύμνου μέσω του Αναρριχητικού Φεστιβάλ που θα γίνει στην Κάλυμνο από τις 18 ως τις 22 Μαΐου 2011.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version