Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Στις μέρες μας που μαίνονται οι φωτιές στην πολιτική, πανελλαδικά και τοπικά (πυρκαγιά στο Δημαρχείο) καίγοντας μαζί χλωρά και ξερά, άναψαν σε κλίμα ενθουσιασμού οι ακίνδυνες φωτιές τ’ Αη-Γιάννη.

Εις απάντηση της συνέντευξης του κ. Γ. Ρούσσου (23/6/11), ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης έδωσε συνέντευξη τύπου την επομένη, 24/6/11, με θέμα και πάλι την σύγκρουση που έχει η δημ. Αρχή με τον εργολάβο κ. Ν. Κρούσκο.

Επιτέλους στις άγονες, προβληματικές και στις νησιωτικές περιοχές, η προκήρυξη πρόσληψης επικουρικών γιατρών  δεν θα κλείνει στις 15 ημέρες, αλλά θα μένει ανοικτή μέχρι να προσληφθεί γιατρός.

Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής της HELMEPA

“Θάλασσες, δάση και βουνά είναι ο θησαυρός μας!

Ας τα προστατεύουμε σαν τον εαυτό μας”

Σύντομη ήταν η εβδομαδιαία συνέντευξη της 17ης/6/11, που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο υπεύθυνος του Γ. Τύπου του δημάρχου κ. Δρ. Ταυλάριος, οι ανακοινώσεις όμως είχαν ενδιαφέρον.

Τα 10 νέα πρόσωπα της ΑΝΕΚ που πήραν στα χέρια τους την τύχη της ΑΝΕΚ, μετά τη Γ.Σ. και τις εκλογές της 3.6.11 

Αν ψάξει κανείς τι γίνεται στην Κάλυμνο με τη (μη) λειτουργία των… λατομείων, εδώ και τρεις ημέρες, βεβαιώνεται ότι έχουμε κράτος… (Θού, Κύριε…) της «βαριάς γροθιάς» για τη δήθεν εφαρμογή του νόμου…

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος έδωσε βαρυσήμαντη συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης, το μεσημέρι της Κυριακής, 5.6.11, στο Πνευματικό Κέντρο.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version