Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κω άλλες εννέα (9) περιπτώσεις κλοπής κοσμημάτων

Στην παραπομπή στη δικαιοσύνη όλων των υποθέσεων και των υπευθύνων για την παράνομη είσπραξη σύνταξης προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Από το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου που διοργάνωσε διαγωνισμό έκθεσης με θέμα «Αποταμίευση και Φορολογική Συνείδηση».

Οι μαθητές της Β΄ Τάξης του 3ου Γυμνασίου (Χώρας) Λουκία Παντ. Μαλλιά και Μιχ. Σακ. Τσαγκάρης προκρίθηκαν για την Εθνική  Μαθηματική Ολυμπιάδα Μαθηματικών.

Το πρωί της Παρασκευής, 8.2.13, το βοηθητικό προσωπικό του Δημοτικού  Παιδικού  Σταθμού, στην Αγ. Τριάδα, για άλλη μια φορά βρήκε το κτήριο να έχει υποστεί και πάλι διάρρηξη. Ήταν η τρίτη διάρρηξη τον τελευταίο καιρό.

Ο Καλύμνιος έμπορος κύριος Γιάννης Μιχ. Μαρίνος (Κάβα Ποτών στην κεντρική πλατεία) δημοσίευσε στο FACE BOOK ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο προτροπής προς τον κύριο δήμαρχο προσωπικά.

Το μεσημέρι της 30.1.13 ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και προέβη σε πραγματικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις (τουλάχιστον όπως της είδε η ΑΡΓΩ) για το ποιος φταίει για τη διαγραφή της Χώρας Καλύμνου από το χάρτη.

Ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης κύριος Γιάννης Γαλουζής (φωτο) εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ.) εις απάντηση του επιθετικού δ.τ. που εξέδωσε η παράταξη του δημάρχου, στις 28.1.13.

Χαλασμός Κυρίου στη συνεδρίαση του δημ. σ/λίου, στις 28.1.13. Η δημ. Αρχή είχε θέμα της  ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης  για να…. συνεδριάσει το δημ. σ/λιο στη Χώρα(!), για να αποφασίσουν εκεί την αποκατάστασή της ως αυτοτελούς οικισμού. Είχε και ένα «μυστικό» που την εμποδίζει να δώσει έγγραφα στις αντ/τεύσεις…

Σελίδα 28 από 28

Argo Kalymnos

Top Desktop version