Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου, την Κυριακή το απόγευμα της 23/1/11, διοργάνωσε πολύ ωραία εκδήλωση, κατά την οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σωματείου και βράβευσε την κ. Καλλιόπη Ταυλαρίου – Καλογιάννη, σύζυγο του αείμνηστου δημάρχου Αντ. Καλογιάννη, για το φιλανθρωπικό της έργο.

Την Κυριακή, 16/1/11, ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος τέλεσε τα εγκαίνια του νεόκτιστου ι. ναού της Αγίας Σκέπης, στο Αργος Καλύμνου. Την ιεροτελεστία ενέταξε, με τελετουργική λαμπρότητα, στο τυπικό της κυριακάτικης ιερής ακολουθίας, στο τέλος του Ορθρου και πριν τη Θ. Λειτουργία. 

Επειδή υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην απλή παράθεση των γεγονότων και την σωστή «ανάγνωσή» τους, παραθέτουμε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κ. Νικητιάδη, στο οποίο καταγράφεται τυπικά η «είδηση», χωρίς όμως να προχωρεί στην ουσία των πραγμάτων.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη στην Κάλυμνο, την επομένη των εορτών 8/1/11, βοήθησε τη δημοτική Αρχή να ανασυντάξει τη σκέψη της και να χαράξει μια πιο ρεαλιστική στρατηγική για την υλοποίηση βασικών αναπτυξιακών επιλογών της: 

Σελίδα 41 από 41

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version