Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι σχέσεις του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη με τον εκπρόσωπο τύπου και υπεύθυνο για τους απόδημους Καλύμνιους κ. Δρ. Ταυλάριο, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του ιδίου του κ. Ταυλάριου, δεν τις έχει σκιάσει κανένα «συννεφάκι».  

 

Επικίνδυνη, λέει ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος, η καθυστέρηση στην γνωστοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. για το Χωροταξικό των Υδατοκαλλιεργειών στους αρμόδιους φορείς

Υπάρχει μια περίεργη σιωπή εκ μέρους του Δήμου. Στο σκοτάδι κρατάει ο κ. δήμαρχος το θέμα της συνεργασίας του με τον κ. Δρ. Ταυλάριο, τον οποίο προσέλαβε ως υπεύθυνο (α) για το Γραφείο Αποδήμων Καλυμνίων, και (β) για το Γραφείου Τύπου του δημάρχου.

Από το Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό εκδόθηκε, σήμερα 31.10.11, το παρακάτω δελτίο τύπου. Το δημοσιεύουμε και σημειώνουμε τις παρατηρήσεις μας:

Πήρε απόφαση το δημ. σ/λιο, μετά από μαραθώνια συνεδρίαση τον περασμένο Ιούλιο, για το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών.

 

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος προέβη στην ακόλουθη δημόσια δήλωση για την επιστροφή του φακέλου από τον εισαγγελέα εφετών Δωδεκανήσου στην εισαγγελέα πρωτοδικών Κω.

«Γκρίζες» οι εξελίξεις αλλά και μισόλογα πάνω στην απόφαση που εξέδωσε η πρώην εισαγγελέας Κω στέλνοντας στο αρχείο την καταγγελία του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη περί σκανδάλου €500.000 στο ΧΥΤΑ.

Κύριε Τρικοίλη

Την τηλεοπτική παρέμβαση στο «ΑΙΓΑΙΟ tv», την έκανα σαν πολίτης της Καλύμνου και σαν μέτοχος της ΑΝΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν την έκανα σαν πολιτικός (άλλωστε δεν είμαι). Ήταν διερευνητική και ξεκάθαρη χωρίς υστεροβουλία.

 

Η αποτελεσματικότητα στο Δήμο Καλυμνίων, εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι κατάντησε να είναι ευχή, ζητούμενο, και, τελικά μέγα πρόβλημα. Απόδειξη, μεταξύ άλλων, οι παιδικοί σταθμοί.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version