Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι αντιπολιτεύσεις του δημ. σ/λίου, μείζων & ελάσσων παρασύρθηκαν στο «τσάμικο» του λαϊκισμού που έσυρε ο δήμαρχος του νησιού με τον πιο ανεύθυνο τρόπο, ύστερα από την ιστορική απαίτηση καθηγητών, μαθητών και γονέων του 3ου Γυμνασίου να μη συμπτυχθούν σε 2 τα 3 τμήματα της γ΄ τάξης.

Ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης κύριος Γιάννης Γαλουζής απαντά στην πρόσκληση του δημάρχου να προωθήσουν έργα του Δήμου οι αντιπολιτεύσεις

Ο δήμαρχος Καλύμνου κύριος Διακομιχάλης απηύθυνε επιστολή (22.10.12) προς τις αντ/τεύσεις να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την εκπόνηση και προώθηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ξαφνικά και πάλι η Κάλυμνος πετάχτηκε επάνω όταν άκουσε να σκάνε πάνω από το κεφάλι της δύο νέοι κεραυνοί. Ταξίδεψαν κατεπειγόντως στην Αθήνα, στις 17.10.2012, ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης μαζί με τους προέδρους των εμπόρων και των λογιστών.

Τα δημοτικά τέλη που οφείλουν οι επιχειρηματίες στο Δήμο, με διαταγή του υπουργείου Εσωτερικών, θα εισπραχθούν άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καλούνται οι Δήμοι να κινήσουν τις διαδικασίες χωρίς καθυστέρηση. 

Η Κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Μπροστά στη μαύρη τρύπα της πολιτικής, η δημ. Αρχή ανοίγει αψιμαχίες πολιτικής αερολογίας και η αξ. αντ/τευση, εξ ανάγκης βέβαια, απαντά (φωτο, Γ. Μαστροκούκος). Έτσι απασχολείται η Κάλυμνος με τη μαύρη τρύπα και προσπαθεί να δει τι υπάρχει μέσα σ’ αυτή.

Ενα δευτερεύον έως ασήμαντο θέμα, η εκλογή του αντιπροέδρου του δημ. σ/λίου, κατάφερε ο κ. Διακομιχάλης και οι στενοί συνεργάτες του να το ανεβάσουν σε πρώτο θέμα παραταξιακής πειθαρχίας, στήνοντας τις ψηφοφορίες με πολιτικό στραβισμό.

Μετά τις παραιτήσεις του Φ. Χριστοδούλου και του Γ. Ρούσσου, του ιδρυτή της παράταξης, οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις των επιλαχόντων δημ. συμβούλων φέρνουν στα έδρανα του δημ. σ/λίου τους κ.κ. Σάκη Ζερβό και Νικόλα Πλάτση.

Η παραίτηση του Φίλιππα Χριστοδούλου

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ                                                 26/09/2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Του Φιλίππου Χριστοδούλου του Νικολάου

Από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version