Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Λόγια παχιά για «άπλετο φως στην υπόθεση  του ΧΥΤΑ» εκ μέρους του κ. Διακομιχάλη, αλλά μόλις ήρθε η ώρα της… κρίσεως, η τελευταία πράξη της κωμικής… τραγωδίας, ο δήμαρχος την έδιωξε για το άγνωστο μέλλον.

Κύριε  Τρικοίλη,

Επειδή το άρθρο που αναρτήσατε στις 13/6/2013 στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα «Η Αργώ της Καλύμνου», περιέχει ανυπόστατες πληροφορίες (δήλωση) και βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου (θύμα), υποχρεώθηκα να κάνω απομαγνητοφώνηση του επίμαχου σημείου της συνέντευξης μου, για να αποδείξω  σ εσάς, στους συμπατριώτες μας  και στους αναγνώστες σας  την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Την Κυριακή της 9ης Ιουνίου διεξήχθησαν οι κομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων οργάνων.  Ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις…

Εναν ιδιότυπο κατάλογο θα  μπορούσε  με  σχετική ευκολία να συγκροτήσει ο κάθε σκεπτόμενος δημότης και κάτοικος αυτού του νησιού, με θλιβερό, δυστυχώς , περιεχόμενο.

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.

Όλοι συνεργούν στο να κουκουλωθεί για άλλη μια φορά η υπόθεση του κληροδοτήματος Βουβάλη , η «Ναυτική Δημοτική Σχολή". Λένε: «μπόρα είναι, θα περάσει». 

Η παρούσα δημ. Αρχή έχει να λέει για το νέο της αναπτυξιακό της «κόλπο». Δικαιούται να τιτλοφορήσει: «Όταν δέσαμε τις αλυσίδες».

«Πήρε φωτιά»  το ΑΙΓΑΙΟ TV, το απόγευμα της 7.6.13,  με τις παρουσίες των δημ. σ/λων Μιχ. Λελέκη -  της αντ/τευσης, και Γιάννη Γαλουζή - επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης,  στην εκπομπή του δημοσιογράφου Μ. Χαραμαντά «Εν Καλύμνω».

Περίεργο πέπλο σιωπής σκεπάζει την υπόθεση του κληροδοτήματος Βουβάλη, την πάλαι ποτέ Ναυτική Σχολή, η οποία σήμερα στεγάζει δύο «μαλωμένους» συγκατοίκους, το Λαογραφικό Μουσείο του ΛΕΚ και το Ναυτικό Μουσείο Δήμου Καλύμνου, το οποίο τώρα «κυκλοφορεί» και με δεύτερο όνομα, ως «Συλλογή…»;

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version